Zomertoer logopedie

Deze zomer toert de NVLF samen met de hogescholen langs de provincies. Bij deze avonden, voorheen: districtsbijeenkomsten, staan netwerken in de regio, de toekomst van logopedie en 'het effectieve werken' centraal.

Alle leden van de NVLF én derde- en vierdejaars studentleden worden uitgenodigd om deze avonden bij te wonen. Klik op een bijeenkomst in het blauwe vak om je aan te melden.

Programma

Het programma ziet er voor alle twaalf de bijeenkomsten hetzelfde uit. Om 18:00 uur wordt de avond geopend en om 21:00 uur sluiten we af. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

18:00 - 18:45 inloop en netwerk

Ontmoet en groet collega's uit de provincie. Tijdens de zomertoer avond deel je ervaringen en kennis en bouw je verder aan je netwerk in de regio. De NVLF is vertegenwoordigd door twee bestuursleden, een bureaumedewerker en een beleidsmedewerker.

19:00 - 20:00 NVLF en de hogescholen: Logopedie en de toekomst

Samen blikken we vooruit en denken we na over de toekomst van het vakgebied.

Om vooruit te kunnen kijken, kijken we eerst terug. Boudewijn de Ridder, verenigingsmanager van de NVLF, bespreekt de schrap- en verbetersessies van 2018 en de belangrijkste resultaten hiervan. Wat is er verder gebeurd in 2018? En belangrijk: wat gaat de vereniging doen in 2019?

20:00 - 21:00 Fluitend op je werk. En fluitend weer naar huis

Door tijdwinst te behalen, zorg je voor plezier op je werk en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Tijdens de training leer je hoe het brein je tegenwerkt, wordt er aandacht besteed aan het overzicht krijgen in je werk en structuur in je werkdagen en het ontdek je effectiviteitsversnellers. De workshopleider neemt je mee in de grote effectiviteitsuitdagingen die horen bij deze tijd. Steeds meer informatie. Steeds meer prikkels. Hogere klantverwachtingen. En steeds meer verleidingen.

Tijdens deze training ga je aan de slag met het plannen van je werk en werkdag vanuit de voorkeur van jouw brein. Je krijgt handvaten mee om meer rust te creëren in je hoofd. De uitkomst? Slimmer en effectiever werken. En ga je dus fluitend van en naar je werk!

Over de workshopleider Arjan Bloemendaal

Arjan Bloemendaal is een veelgevraagd trainer in effectief werken, team-effectiviteit en timemanagement. Hij ondersteunt sinds 1996 medewerkers, managers, teams en organisaties in doelrealisatie en effectief werken.

Arjan is een betrokken trainer met een sterke focus op resultaat. Hij werkt vanuit de visie 'Meer plezier. Meer effect.' En gelooft dat werkplezier en resultaatverbetering altijd samen gaan.