Log in
Op 2 maart ben ik gestart op mijn nieuwe werkplek een vroegbehandeling TOS van Kentalis. Na mijn eerste 2 werkweken sluit de groep.

Een nieuwe baan, een rare start

Mijn eerste thuiswerkdag is de twaalfde verjaardag van mijn jongste zoon. Ik kom amper aan werken toe. Dat is de eerste week sowieso een uitdaging, man thuis, onze 3 jongens thuis, niet echt een geschikte werkomgeving voor mij (en dat is voorzichtig uitgedrukt). In de eerste sluitingsweek komt er een verzoek vanuit Kentalis om onze beschikbaarheid door te geven voor de woonzorggroepen. Ik twijfel… is dit iets voor mij…wat worden daar mijn werkzaamheden…lukt dat naast mijn online werkzaamheden voor de vroegbehandeling en mijn gezin?

Toch besluit ik mijn beschikbaarheid door te geven, ik vind het belangrijk anderen te helpen. Ik vul het vragenlijstje in;

Heb je een zorgachtergrond….Nee
BHV…Nee
Gebaarvaardig…Nee

Ze zullen mij vast niet oproepen, denk ik nog. Toch word ik de volgende dag al gebeld. Op zaterdag werk ik mijn eerste dienst op een woonzorggroep, wat moet ik wennen… Van horende peuters naar dove 50+ mannen met