De Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) is de beroepsorganisatie van logopedisten. We behartigen de belangen van onze ruim 6.400 leden. Het verenigingsbureau is gevestigd in Woerden. Daar werken we met veertien medewerkers nauw met elkaar samen (als corona dat toelaat). Onze kernwaarden zijn deskundig, betrouwbaar, betrokken en vernieuwend.

Vanwege het zwangerschapsverlof van één van onze beleidsadviseurs zoekt het bureau van de NVLF een beleidsadviseur voor zeven maanden: van februari tot en met augustus 2022. Onze ideale startdatum is 1 februari, per 1 maart is bespreekbaar.

Wat ga je doen?

Als beleidsadviseur bij de NVLF ondersteun je het bestuur en de leden bij de realisatie van de door de vereniging gestelde doelen.
Jouw werkzaamheden betreffen belangenbehartiging van de logopedische gezondheidszorg. Hierbij dien je de vereniging in verschillende stuur- en werkgroepen te vertegenwoordigen, een bijdrage te leveren aan het kwaliteitsbeleid en samen te werken binnen en buiten de vereniging. Daarnaast ondersteun je de kwaliteitskringen en ben je betrokken bij bijv. de commissie vakinhoud.

We vinden het belangrijk dat je creatief bent, buiten de lijntjes wilt en kunt kleuren en positief bent ingesteld. Wij werken projectmatig, waarbij een beleidsadviseur projectleider of projectmedewerker kan zijn. Je werkt samen binnen én buiten de vereniging.

Wie ben jij?

  • Je hebt voldoende relevante ervaring, zowel vakinhoudelijk, als met implementaties om de hierboven genoemde vraagstukken direct zelfstandig ter hand te nemen;
  • Je bent pro-actief en kan zowel goed in een team als zelfstandig werken;
  • Je schrijft makkelijk;
  • Je hebt ervaring met het leiden van projecten;
  • Je hebt kennis van de tweede lijn, dwz ziekenhuizen en zorginstellingen;
  • Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

Een contract van 36 uur per week. Je krijgt een contract voor zeven maanden aangeboden. Salariëring is volgens de Cao Sociaal werk, schaal 10, bruto € 3.142,- tot max 4.712,- per maand bij een 36-urige werkweek. We hebben een eigen personeelsreglement met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Thuiswerken is goed mogelijk en wordt gefaciliteerd.

Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan vóór 10 januari a.s. je motivatie en CV naar Boudewijn de Ridder, verenigingsmanager, via b.deridder@nvlf.nl.  Ook als je vragen hebt over deze vacature kun je contact met hem opnemen via 0348-45 7070 of  06-45 182 852.
De gesprekken vinden plaats in december en januari.