Vanwege tijdelijke afwezigheid van twee collega’s (achter elkaar) zoekt het bureau van de NVLF een beleidsadviseur voor 1 jaar, bij voorkeur van december 2022 tot en met november 2023. Ben jij een daadkrachtige en communicatieve beleidsadviseur? Heb je affiniteit met logopedie en ervaring met het leiden van projecten? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.
De Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) is de beroepsorganisatie van logopedisten. We behartigen de belangen van onze ruim 6.600 leden. Het verenigingsbureau is gevestigd in Woerden. Daar, maar ook online vanuit huis, werken we met veertien gemotiveerde medewerkers nauw met elkaar samen. Onze kernwaarden zijn deskundig, betrouwbaar, betrokken en vernieuwend.

Wat ga je doen?

Als beleidsadviseur bij de NVLF ondersteun je het bestuur en de leden bij de realisatie van de door de vereniging gestelde doelen.
Jouw werkzaamheden betreffen ondersteuning bij het ontwikkelen van richtlijnen, waarbij je je de vereniging in verschillende stuur- en werkgroepen vertegenwoordigt. Je levert een bijdrage aan het kwaliteitsbeleid en werkt samen binnen en buiten de vereniging. Daarnaast ben je betrokken bij het Kwaliteitsregister Paramedici, bij de NVLF commissie Vakinhoud en projecten rondom innovatie binnen de logopedie.

We vinden het belangrijk dat je creatief bent, buiten de lijntjes wilt en kunt kleuren en positief bent ingesteld. Wij werken projectmatig, waarbij je een beleidsadviseur projectleider of projectmedewerker kunt zijn.

Wie ben jij?

  • Je hebt voldoende relevante ervaring, zowel vakinhoudelijk, als met implementaties om de hierboven genoemde vraagstukken direct zelfstandig ter hand te nemen;
  • Je bent proactief en kunt zowel goed in een team als zelfstandig werken;
  • Je schrijft makkelijk;
  • Je hebt ervaring met het leiden van projecten;
  • Je hebt kennis van de eerste lijn;
  • Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau.


Wat bieden wij?

Een contract van 36 uur per week. Je krijgt een contract voor een jaar aangeboden. Salariëring is volgens de salarisschalen van Cao Sociaal werk, schaal 11, bruto € 3.449,- tot max 5.356,- per maand bij een 36-urige werkweek. We hebben een eigen personeelsreglement met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Thuiswerken is goed mogelijk en wordt gefaciliteerd.


Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan vóór 8 november 2022 a.s. je motivatie en CV naar Boudewijn de Ridder, verenigingsmanager, via b.deridder@nvlf.nl.  Ook als je vragen hebt over deze vacature kun je contact met hem opnemen via 0348-45 7070 of  06-45 182 852.
De eerste gesprekken vinden medio november plaats.