Lees verder

Thickenup CLear

ThickenUp Clear is een poedervormig instant verdikkingsmiddel voor dranken en gemalen gerechten op basis van Xanthaangom. Amylase resistent, verdikt snel en dikt niet na, transparant, smaak- en geurloos en klontert niet. Voeding voor medisch gebruik.

Bekijk hier de instructie film!

Verbeterde therapietrouw: Transparant, geen invloed op smaak of geur van warme of koude dranken of gerechten. Gemakkelijk in gebruik: Per gewenste consistentie eenzelfde dosering voor alle vloeistoffen. Verdikt snel en dikt niet na. Innovatieve technologie: Bewezen amylase-resistente eigenschappen dragen bij aan een stabiele consistentie tijdens het gehele slikproces.

Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Alleen geschikt voor oraal gebruik. Niet geschikt om als enige voedingsbron te dienen. Geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar.

Kosher certificaat. Halal certificaat.

ThickenUp_Clear-125g

Thickenup Thickened Drink

Verdikte vruchtendrank. Klaar om te drinken. Voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding met aangepaste consistentie voor patiënten met slikproblemen.

IDDSI: 2. IDDSI-niveau gebaseerd op de “Flow test” bij 20°C. De persoon die ThickenUp® Thickened Drink voorschrijft is verantwoordelijk voor verstrekking van de juiste consistentie. Roeren kan het consistentie niveau (IDDSI) beïnvloeden.

Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Enkel geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar. Alleen voor oraal gebruik. Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Verpakt onder beschermende atmosfeer.

ThickenUp_thickened_Drink-sinaasappel

Resource Aqua+ 3N1

Nestlé Health Science Resource Aqua+ 3n1 gearomatiseerd water is een glad homogeen verdikt, extra verfrissend, lepelbaar product dieetvoeding voor patiënten met slikproblemen (dysfagie) die kunnen lijden aan een onregelmatige stoelgang.

Aqua+ 3n1 bevat oplosbare vezels (PHGG). Het product is extra verfrissend ter ondersteuning van de vochtinname en is aangepast in consistentie.

De consistentie is volgens IDDSI richtlijnen 4: pudding-dikte.

Voeding voor medisch gebruik. Met zoetstof. Aangepast in consistentie (pudding-dikte).

Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken. Alleen geschikt voor volwassenen.

UHT Gesteriliseerd. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Resource_Aqua_3n1-citrus