Lees verder

Thickenup Clear

ThickenUp Clear is een poedervormig instant verdikkingsmiddel voor dranken en gemalen gerechten op basis van Xanthaangom. Amylase resistent, verdikt snel en dikt niet na, transparant, smaak- en geurloos en klontert niet. Voeding voor medisch gebruik.

Bekijk hier de instructie film!

Verbeterde therapietrouw: Transparant, geen invloed op smaak of geur van warme of koude dranken of gerechten. Gemakkelijk in gebruik: Per gewenste consistentie eenzelfde dosering voor alle vloeistoffen. Verdikt snel en dikt niet na. Innovatieve technologie: Bewezen amylase-resistente eigenschappen dragen bij aan een stabiele consistentie tijdens het gehele slikproces.

Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Alleen geschikt voor oraal gebruik. Niet geschikt om als enige voedingsbron te dienen. Geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar.

Kosher certificaat. Halal certificaat.

ThickenUp_Clear-125g

Thickenup Thickened Drink

Verdikte vruchtendrank. Klaar om te drinken. Voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding met aangepaste consistentie voor patiënten met slikproblemen.

IDDSI: 2. IDDSI-niveau gebaseerd op de “Flow test” bij 20°C. De persoon die ThickenUp® Thickened Drink voorschrijft is verantwoordelijk voor verstrekking van de juiste consistentie. Roeren kan het consistentie niveau (IDDSI) beïnvloeden.

Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Enkel geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar. Alleen voor oraal gebruik. Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Verpakt onder beschermende atmosfeer.

ThickenUp_thickened_Drink-sinaasappel

Resource Aqua+ 3N1

Nestlé Health Science Resource Aqua+ 3n1 gearomatiseerd water is een glad homogeen verdikt, extra verfrissend, lepelbaar product dieetvoeding voor patiënten met slikproblemen (dysfagie) die kunnen lijden aan een onregelmatige stoelgang.

Aqua+ 3n1 bevat oplosbare vezels (PHGG). Het product is extra verfrissend ter ondersteuning van de vochtinname en is aangepast in consistentie.

De consistentie is volgens IDDSI richtlijnen 4: pudding-dikte.

Voeding voor medisch gebruik. Met zoetstof. Aangepast in consistentie (pudding-dikte).

Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken. Alleen geschikt voor volwassenen.

UHT Gesteriliseerd. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Resource_Aqua_3n1-citrus

Nieuw ThickenUP® junior

Thickenup Junior

Innovatief verdikkingsmiddel van Nestlé

Uit navraag bij ouders/verzorgers en health care proffesionals van kinderen die afhankelijk zijn van ingedikte orale voeding, bleek er behoefte aan een stabiel indikkingsmiddel om de orale drinkmomenten op een veiligere manier te laten verlopen.
Nestlé Health Science brengt vanaf deze week een nieuw verdikkingsmiddel op de markt voor kinderen vanaf 6 maanden: ThickenUP® junior. Dit verdikkingsmiddel onderscheid zich doordat het gedurende 30 minuten amalysaresitent is en op het gewenste IDDSI level blijft.
Het product is verkrijgbaar via de faciltair bedrijven en via QoL Centre – Beleefstijl Salland

Bekijk hier de instructie film!

ThickenUP® junior is:

Veilig & werkzaam. Bereikt IDDSI verdikkingsniveaus 1 tot 4 en is in een grote variatie van dranken werkzaam om veilig te kunnen slikken.

Doeltreffend. Vermindert reflux en aspiratie en ondersteunt om te kunnen voldoen aan de voedings- en vochtbehoeften van kinderen.

Neutrale smaak. Behoudt de natuurlijke smaak van dranken en zorgt daarmee bij kinderen voor een aangenamere ervaring van voeden.

Eenvoudig in gebruik. Makkelijk klaar te maken in een grote variatie van dranken.

Kies ThickenUp® Junior om jonge kinderen vanaf 6 maanden met slikproblemen of relux op een veilige en prettige manier te helpen om aan hun voedings- en vochtbehoeften te voldoen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Heleen Wijgand. Tevens bestaat er een mogelijkheid om een IDDSI workshop met dit verdikkingsmiddel aan te vragen.