Lees verder
Om veilig en goed te kunnen slikken is het aanpassen van de dikte van voeding een essentieel onderdeel van de behandeling van mensen met dysfagie. Voor patiënten met (risico op) ondervoeding is er speciaal de kant-en-klare drinkvoeding Fresubin Thickend Stage I (IDDSI level 2) of Stage II (IDDSI level 3). Verkrijgbaar in de smaken vanille en bosaardbei. Per flesje van 200 ml bevat Fresubin Thickened 300 kcal en 20 g eiwit. Er zijn binnen het  Fresubin dysfagiepakket verschillende diktes verkrijgbaar zodat er voor iedere patiënt een veilig product beschikbaar is.
Daarnaast zijn er speciale drinkbekers ter ondersteuning bij het slikken. Speciaal voor logopedisten die lid zijn van de NVLF stelt Fresenius Kabi een gratis handige dysfagiebeker ter beschikking. Deze beker heeft een neusuitsparing waardoor drinken makkelijker gaat. Ook een dysfagiebeker ontvangen?
Stuur dan een berichtje naar info.nl@fresenius-kabi.com(op=op)
De Fresubin producten worden vergoed door de verzekeraar en zijn voorkeursproduct (geen eigen risico) bij VGZ.
Lees hier meer over Fresubin Thickened Stage I
Lees hier meer over Fresubin Thickened Stage II 
Fresubin_thickened_rdax_1041x426

Fresubin recepten – de drinkvoedingen met fruitsmaak kunnen prima gebruikt worden voor lekkere fruitige drankjes en zo kan er nog veel meer met Fresubin drinkvoeding.