Log in
Marloes van de Loo-Korthout is logopedist, coach en muzikant. In haar praktijk De Spreektuin combineert zij deze drie rollen, wat voor een enorme afwisselende werkweek zorgt. Het ondernemerschap zit Marloes in het bloed en in haar column schrijft zij hierover.
Marloes van de Loo-Korthout

Passie, inspiratie, motivatie. Soms lastige termen wanneer je te maken hebt met zorgverzekeraars en contracten. Met kwaliteitstoetsen en registers. Met de boekhouding en de planning. Ik vraag me soms af waarvoor ik het allemaal doe. Meestal is die vraag makkelijk te beantwoorden. Als ik een leuke, gemotiveerde cliënt voor mijn neus heb dan weet ik waarvoor ik het doe. Om iemand stappen te zien maken, hoe klein of hoe groot ook. Om te zien dat iemand geholpen is met wat ik voor ze doe.

Ik ben bezig met een Master Onderwijswetenschappen. Omdat ik deze Master in mijn eigen tijd volg en ik niet zo veel ‘eigen tijd’ heb, is het soms lastig om volgens mijn planning te werken. Ik moet me dan houden aan die planning, terwijl ik eigenlijk ook cliënten in moet plannen, mijn huis moet poetsen, de was moet doen, boodschappen moet doen. Ik vind het lastig om voorrang te geven aan mijn studie. Beetje bij