Blogs

Blog: 'sociale media ook binnen logopedie steeds belangrijker'
14-06-2017
Eva Legierse studeerde in 2015 als logopedist af aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna ging ze aan de slag in Logopediepraktijk Peter Helderop. Eva behandelt kinderen en volwassenen met spraak- en taalstoornissen, afwijkende mondgewoonten, stemproblemen, stotteren, gehoor en lees- en schrijfproblematiek. ‘Social media wordt ook binnen logopedie steeds belangrijker’, zegt Eva. 

Lees verder

Blog: "Ik blijf altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden"
09-05-2017
In het ‘groene hart’ van Nederland ligt de gelijknamige logopediepraktijk van Ilona Langbroek (30). Samen met vier andere collega’s runt zij op twee locaties Logopedie Groen Hart in Gouda. De praktijk levert allround logopedische zorg, maar Ilona is vooral gespecialiseerd in behandeling van kinderen met downsyndroom. Daarnaast werkt Ilona als logopediste bij de Down-Poli in het Groene Hart Ziekenhuis.

Lees verder

Blog: "Nog steeds het mooiste vak van de wereld"
21-04-2017
Bregje Hollanders studeerde in 1999 af als logopedist aan de Hogeschool van Rotterdam en Omstreken. Na het afstuderen deed zij ervaring op binnen diverse logopediepraktijken en op een school voor moeilijk lerende kinderen. In 2000 sloot Hollanders zich aan bij de praktijk voor logopedie Daalmeer/Koedijk in Alkmaar en in 2010 startte ze haar eigen praktijk in Heemskerk.

Lees verder