Register Preverbale logopedie

Als u preverbale logopedie geeft kunt u zich inschrijven bij het register Preverbale logopedie van de NVLF. Alleen dan wordt uw behandeling vergoed door de zorgverzekeraar. 

Criteria voor registratie
Voor opname in het register Preverbale logopedie moet u voldoen aan een aantal criteria, zoals werkervaring en opleiding. Het bewijs van registratie is vijf jaar geldig. Daarna moet u zich opnieuw registreren. U vindt de criteria rechts op deze pagina.

Aanmelden
Om u aan te melden of opnieuw in te schrijven voor het register Preverbale logopedie gebruikt u het inschrijfformulier. Bij dit formulier voegt u kopieën van relevante opleidingen, bij- en nascholing. Een toelichting hierop vindt u in het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier register Preverbale logopedie 2016 -2020

Inschrijfformulier herregistratie register Preverbale logopedie 2016 -2020

Beoordeling
Uw aanvraag voor (her)inschrijving worden binnen twee tot acht weken door de NVLF beoordeeld. Bij een positieve beoordeling, ontvangt u een bewijs van (her)registratie. Dit bewijs wordt voorzien van een volgnummer, datum van afgifte en geldigheidsperiode en kunt u overleggen aan de zorgverzekeraar. Wanneer uw aanvraag wordt afgewezen, krijgt u hier ook bericht van.