Programma

Sprekers, workshops en masterclass. Het programma is interessant voor logopedisten in ieder werkveld. Je hebt ze al vaker ontmoet. De inspirerende dagvoorzitters van Superhelder. Michel Verheijden en Erik Kuperus zorgen dat jouw dag lekker helder verloopt.

NVLF-Jaarcongres-main-banner- 218 -150

Bekijk in onderstaand overzicht het programma van ons jaarcongres. Uniek dit jaar is dat je pas hoeft te kiezen op de dag zelf. Zo stel je zelf helemaal jouw eigen dag samen. Lees je in en in de verschillende onderwerpen en workshops en haal jouw tickets meteen in de ochtend bij de ticketbalie op het Beursplein. Zo ben je lekker flexibel op jouw eigen congresdag. Bij alle workshops is voldoende ruimte. Kom naar ons jaarcongres op vrijdag 30 november. Meld je aan via deze link.

 

Accreditatie is goedgekeurd voor 5 punten.

09.00 - 09.45 uur    De registratie is open, de koffie staat klaar op het Beursplein. Het NVLF Congres is begonnen en we heten je van harte welkom!
09.45 - 10.30 uur Spectaculair plenair programma op het hoofdpodium met onder andere de verkiezing van de winnaar Innovatieprijs 2018.
10.45 - 16.00 uur Start van je eigen programma: volg een masterclass, kies voor workshops of woon een korte presentatie in de Quick Space bij. Neem tussendoor op het Beursplein gerust een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers mee.
12.00 - 14.00 uur Mogelijkheid om te lunchen op het Beursplein, terwijl je de stands bezoekt, materialen koopt of een profielfoto voor je LinkedIn laat maken.
16.00 uur Tijd voor de afsluiting, onder het genot van een hapje en een drankje.