Banner Startersdag voor paramedici

Werk je al enkele jaren in dienst als logopedist en wil je voor jezelf beginnen? Of ben je onlangs afgestudeerd en wil je in de eerstelijn aan de slag? Kom dan naar de Startersdag voor paramedici!

Elk jaar organiseert Paramedisch Platform Nederland (PPN), in samenwerking met de VvAA, een startersdag gericht op ondernemen in de eerstelijnszorg én op onderlinge multidisciplinaire samenwerking. De federatie PPN is in 2015 opgericht door vijf paramedische beroepsverenigingen. De aangesloten beroepsverenigingen zijn:

  • EN (ergotherapeuten)
  • NVD (diëtisten)
  • NVH (huidtherapeuten)
  • NVLF (logopedisten)
  • VvOCM (oefentherapeuten)
  • OVN (optometristen)

Wegwijs in de eerstelijn
Je maakt deze dag kennis met diverse aspecten van ondernemen in de eerstelijn. Via lezingen en workshops kom je te weten wat er in zo’n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, wetgeving, financiën & juridische zaken, marketing & sociale media en registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg centraal en hoe je dat kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk.

Netwerken
De Startersdag voor paramedici biedt je een unieke kans om met collega’s van de andere disciplines te netwerken. Ook maak je kennis met jouw eigen beroepsvereniging.

Locatie & datum
De Startersdag voor paramedici vindt plaats op zaterdag 28 september 2019 van 9:30 tot 16:30 (inloop 9:00-9:30, netwerkborrel 16:30-17:00) bij gebouw ’t Hart (VvAA), Orteliuslaan 750 te Utrecht.

Kosten
Leden    € 55,-
Niet-leden   € 85,-
Inclusief de ‘Startersgids’ en uitgebreide catering.

Bewijs van deelname
Deelnemers ontvangen nadien een bewijs van deelname.

Accreditatie
Accreditatie is goedgekeurd voor 5 punten.