PPN startersdag

PPN-Startersdag voor de paramedische professional

Werkt u al enkele jaren in dienst als logopedist en wilt u voor uzelf beginnen? Of bent u onlangs afgestudeerd en wilt u in de eerstelijn aan de slag? Kom dan naar de PPN-Startersdag!

Elk jaar organiseert Paramedisch Platform Nederland (PPN), in samenwerking met de VvAA, een startersdag gericht op ondernemen in de eerstelijnszorg én op onderlinge multidisciplinaire samenwerking. De federatie PPN is in 2015 opgericht door vijf paramedische beroepsverenigingen:

  • EN (ergotherapeuten)
  • NVD (diëtisten)
  • NVH (huidtherapeuten)
  • NVLF (logopedisten)
  • VvOCM (oefentherapeuten)

Wegwijs in de eerste lijn
U maakt deze dag kennis met diverse aspecten van ondernemen in de eerstelijn. Via lezingen en workshops komt u te weten wat er in zo’n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, wetgeving, financiën & juridische zaken, marketing & sociale media en registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg centraal en hoe u dat kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk.

Netwerken
PPN-startersdag biedt u een unieke kans om met collega’s van de andere disciplines te netwerken. Ook maakt u kennis met uw eigen beroepsvereniging. Wilt u zich aanmelden voor de PPN-startersdag? Klik dan op één van de onderstaande mogelijkheden. Let op, inlog is vereist. De PPN startersdag 2018 vindt plaats op:

Studenten en recent afgestudeerden
Vrij 22 juni 2018 - 16:00 - 21:00 | Aanmelden  

Werkenden die een eigen praktijk willen starten
Zat 23 juni 2018 - 10:00 - 16:00 | Aanmelden

Kosten
Vrijdag 22 juni: € 25,- voor leden van de EN, NVD, NVH, NVLF en VvOCM, € 35,- voor niet leden.
Zaterdag 23 juni: € 55,- voor leden van de EN, NVD, NVH, NVLF en VvOCM, € 85,- voor niet leden. (prijzen zijn incl. catering en cursusmateriaal)
Ga naar de PPN-website voor meer informatie.