PPN startersdag

PPN-Startersdag voor de paramedische professional

Werkt u al enkele jaren in dienst als logopedist en wilt u voor uzelf beginnen? Of bent u onlangs afgestudeerd en wilt u in de eerstelijn aan de slag? Kom dan naar de PPN-Startersdag!

Elk jaar organiseert Paramedisch Platform Nederland (PPN), in samenwerking met de VvAA, een startersdag gericht op ondernemen in de eerstelijnszorg én op onderlinge multidisciplinaire samenwerking. De federatie PPN is in 2015 opgericht door vijf paramedische beroepsverenigingen:

  • EN (ergotherapeuten)
  • NVD (diëtisten)
  • NVH (huidtherapeuten)
  • NVLF (logopedisten)
  • VvOCM (oefentherapeuten)

Wegwijs in de eerstelijn
U maakt deze dag kennis met diverse aspecten van ondernemen in de eerstelijn. Via lezingen en workshops komt u te weten wat er in zo’n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, wetgeving, financiën & juridische zaken, marketing & sociale media en registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg centraal en hoe u dat kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk.

Netwerken
PPN-startersdag biedt u een unieke kans om met collega’s van de andere disciplines te netwerken. Ook maakt u kennis met uw eigen beroepsvereniging.