NVLF Logo KKB Kennisdag def

Workshop: OMSLAG: Omgaan Met Spanning, Lastig en/of Agressief Gedrag

Deze workshop richt zich op het herkennen, voorkomen en hanteren van lastige en agressieve gedragingen van de ander, met behulp van de-escalatietechnieken en assertiviteitsvaardigheden. Dit gebeurt aan de hand van praktijkgerichte demonstraties en simulaties met een trainingsacteur.

De workshop richt zich naast de verkenning van lastig en agressief gedrag, vooral op praktische vaardigheden. Daadwerkelijk doelgericht en adequaat de-escaleren van lastig en agressief gedrag van de ander is de essentie. Hierbij staan de deelnemers met hun eigen werkpraktijk als logopedist én als KKB’er centraal.

Over de workshopleider

De missie van Laurent Chamuleau is medewerkers resultaatgericht te trainen en tevens een bijdrage te leveren aan hun persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor richtte hij eind 2003 LUNIEK Training & Acteurs op. De naam LUNIEK is een samenvoeging van 'Ludiek' en 'Uniek': trainingen die speels zijn met een unieke persoonlijke leerervaring. Dat is wat Laurent telkens weer met passie en zorgvuldigheid creëert.