NVLF homepage banner 1920x500

Programma

Een uitdagend plenair programma, interactieve lezingen en workshops. Het programma is interessant voor logopedisten in alle werkvelden. De dag wordt ingeleid door Nina de la Croix. Met haar charme, enthousiasme, humor en talent om te improviseren, zorgt Nina ervoor dat het jaarcongres in goede banen wordt geleid.

NVLF banner nieuwsartikel 250x175-1

Ze is altijd op zoek naar intimiteit en contact. Je verlaat straks de zaal met een glimlach! Bekijk in onderstaand overzicht het programma van ons jaarcongres. NVLF-leden ontvangen per e-mail een persoonlijke link om zich aan te melden.

08.45 uur 
De deuren zijn geopend en de koffie en thee staan klaar op het beursplein

09.30 – 10.30 uur
Inspirerend en future-proof plenair programma. Dagvoorzitter Nina de la Croix zorgt, op haar eigen wijze, ervoor dat het jaarcongres in goede banen wordt geleid. In het plenaire deel kijkt Michel Dutrée vooruit en schuwen we de laatste technische snufjes niet. Daarnaast reiken we dit jaar maar liefst twee prijzen uit. We maken de winnaar bekend van de Branco van Dantzigonderscheiding en je stemt zelf op jouw favoriet voor de Innovatieprijs 2019. Nina zou Nina niet zijn als ze je niet uitdaagt.

10.45 – 16.00 uur
Tot het eind van de middag heb je je eigen dag samengesteld. Volg de workshops of lezing van jouw keuze en neem tussendoor iets lekkers op het Beursplein.

12.00 – 14.00 uur
Je hebt volop gelegenheid te lunchen op het Beursplein, terwijl je de stands bezoekt, materialen koopt of een profielfoto voor bijvoorbeeld LinkedIn laat maken.

16.00 uur
We sluiten af met een drankje en je hebt nog alle tijd met elkaar na te praten.

Bekijk het totale programma en de inhoud van de workshops
Klik hieronder op de afbeelding en open het document. Je krijgt een totaaloverzicht van het programma en meer informatie over een workshop als je erop klikt.
(Op dit moment werken de hyperlinks helaas niet in de internetbrowser Google Chrome. We werken aan een oplossing).

afbeelding interactief programma.JPG