FWG Functiewaardering – Maaike Langerak en Marguerite Boersma

Workshoptijden: 12:00 tot 13:00 en 14:45 tot 15:45
Zaal: 15

In deze workshop gaan we in op FWG 3.0 (voor ziekenhuizen en GGZ), FWG VVT (verpleeghuizen) en FWG-Gehandicaptenzorg. Na afloop ben je op de hoogte van de cao-afspraken en de eisen aan functiebeschrijvingen. Ook weet je na afloop hoe je de functies moet waarderen en hoe je toegang krijgt tot het FWG-systeem en wat je ermee kunt.

Je weet waarop je moet letten en wanneer je te maken krijgt met een nieuwe functiebeschrijving of -indeling. Ook weet je straks waar je terecht kunt voor ondersteuning hierbij. We leggen de rol van FBZ en NVLF uit en je weet bij wie je met je vragen kunt aankloppen. Tijdens de workshop is er voldoende ruimte om vragen vanuit de groep te bespreken en te beantwoorden.

Download hier de presentatie.

Over de workshopleiders

Maaike Langerak is onderhandelaar bij FBZ. Zij onderhandelt over cao’s in de gezondheidszorg voor logopedisten en leden van de andere beroepsverenigingen
die bij FBZ zijn aangesloten. Ze is binnen FBZ de FWG-expert.
Marguerite Boersma is beleidsmedewerker bij de NVLF. Zij ondersteunt al geruime tijd de leden van de NVLF bij herbeschrijvings- en herwaarderingstrajecten.