Profilering en Persoonlijke Vaardigheden

| NVLF

Goed vindbaar worden voor dr. Google

Hoe zorg ik dat mijn logopediepraktijk wordt gevonden op mijn expertise en in mijn regio? Hoe weet ik op welke zoekwoorden mijn bezoekers zoeken? Op welke wijze zoeken de grote zoekmachines? Wat houdt taggen in en wat zijn linkbuilding en SEO precies? Tijdens een interactieve trainingsdag over Search Engine Optimalization (SEO) kunnen we met deze actuele en relevante vragen aan de slag. Up-to-date en direct toepasbaar voor jouw praktijk.

| NVLF

Creavatie! Creatief innoveren in de logopedie.

Los vraagstukken op door vaste denkpatronen te doorbreken!Iedereen komt in het werk of privé vragen tegen waarvoor een oplossing bedacht moet worden. Onbewust kies je meestal uit een beperkt aantal oplossingen. Tijdens deze training leer je routines in jouw denken herkennen en doorbreken. Er wordt kort ingegaan op de werking van de hersenen in relatie tot creatief denken en de algemene principes van Creatief Denken. Daarna doorloop je een creatief proces aan de hand van een werk gerelateerde vraag die je zelf meeneemt.

| NVLF

Kleur bekennen. Hoe denk jij?

Vanuit welke focus kijk jij naar de wereld om je heen? Hoe denk jij?  Ben jij een Voeler, een Weter, een Denker of een Doener en welke talenten horen hierbij? Na het invullen van twee vragenlijsten, wordt een persoonlijk denkprofiel gemaakt. Hieruit blijkt welk deel van jouw hersenen dominant is en welke talenten hierbij horen. Als je dit weet, kun je talenten van anderen herkennen. Je krijgt inzicht van wie jij energie krijgt en op wie jij leeg loopt. Kennis waar je je voordeel mee kunt doen in de communicatie en samenwerking met anderen, dan wel het profileren van jezelf als paramedicus. Het is makkelijker om je communicatie af te stemmen op anderen. Je leert jezelf beter verstaanbaar te maken. Dit zowel zakelijk als in privésfeer.