Alle trainingen bij de NVLF-academy

De NVLF organiseert verschillende trainingen voor logopedisten. 
Bekijk hier de betalings- en leveringsvoorwaarden.

| NVLF

Workshop Ongecontracteerd Werken

Overweegt u contractvrij, dus zonder contact met een zorgverzekeraar,  te gaan werken? Tijdens deze workshop krijgt u een antwoord op vragen als Wat moet ik regelen? Hoe informeer ik mijn cliënten? Hoe kan ik mijn tarief bepalen? En wat zijn eigenlijk mijn rechten en plichten?

| NVLF

SmartTyping

In 4½ uur gegarandeerd blind met 10 vingers typen! U kunt de tijd die u kwijt bent aan verslaglegging gemakkelijk verkorten door uw typsnelheid te verhogen en met minder fouten te typen. Hierdoor typt u uw verslagen sneller en bent u minder tijd kwijt aan deze, vaak onbetaalde, administratietijd.

| NVLF

Praktijkoverdracht

Wat moet ik allemaal regelen en wanneer bij een praktijkoverdracht? En wat betekent dit financieel en fiscaal, welke afspraken moet ik vastleggen en aan welke praktische zaken moet ik denken? Dit en meer in de training 'Praktijkoverdracht'.

| NVLF

Doelgericht en Smart/Kwaliteitstoets

Een praktijkgerichte training ter voorbereiding op de kwaliteitstoets. Aan het eind van de training zijn de deelnemers in staat het patiëntendossier volgens de kwaliteitscriteria en daarmee auditproof in te vullen.

| NVLF

Praktijkstart: zelf aan het stuur

In deze workshop komen alle facetten van het starten van een eigen praktijk aan bod.

| NVLF

Combitraining Uw eigen praktijk onder de loep en Uw jaarrekening als kompas

Deze training richt zich op verbeterpunten en het gericht managen van uw praktijk en geeft inzicht in de financiële gang van zaken van de praktijk.