Alle trainingen bij de NVLF-academy

In de periode van 13-10-2017 t/m 31-12-17 ontvangt u 10% korting op trainingen van de NVLF Academy die plaatsvinden in 2017.

Praktijkgericht

| Hele jaar maatwerk mogelijk

Online effectiviteitsscan: direct inzicht in je online bereik!

Met de optimalisatie van online vindbaarheid (SEO) en effectieve inzet van social media kan een praktijk 10 tot wel 50% groei bereiken van het aantal bezoekers op hun website. Maar waar begin je? Wat moet je doen om de vindbaarheid van je praktijk te vergroten? Hoe effectief is je huidige inzet op social media en andere online kanalen? En op welke kanalen is het cruciaal als praktijk of zorgorganisatie zichtbaar te zijn? Krijg direct inzicht in jouw online groeikansen met de online effectiviteitsscan van Spring marketing.

| NVLF

SmartTyping

In 4½ uur gegarandeerd blind met 10 vingers typen! U kunt de tijd die u kwijt bent aan verslaglegging gemakkelijk verkorten door uw typsnelheid te verhogen en met minder fouten te typen. Hierdoor typt u uw verslagen sneller en bent u minder tijd kwijt aan deze, vaak onbetaalde, administratietijd.

| NVLF

Praktijkstart: zelf aan het stuur

In deze workshop komen alle facetten van het starten van een eigen praktijk aan bod.

| NVLF

Uw eigen praktijk onder de loep

Veel zorgverleners worden geleid door de waan van de dag. Toch is het belangrijk om zo nu en dan kritisch stil te staan bij uw praktijkvoering en na te denken over verbeterpunten en het gericht managen van uw praktijk.

| NVLF

DTL (8 en 26 januari)

In deze training over de DTL-screening komen de volgende onderwerpen aan de orde: toepassen van het ICF-model met begrippen op eigen casus; vastleggen van cliëntgegevens volgens Richtlijn Logopedische Verslaglegging; trainen in toepassen checklist ‘evaluatie behandeling’ en het opstellen van een plan van aanpak DTL voor de eigen werksetting.      

| NVLF

SmartTyping

In 4½ uur gegarandeerd blind met 10 vingers typen! U kunt de tijd die u kwijt bent aan verslaglegging gemakkelijk verkorten door uw typsnelheid te verhogen en met minder fouten te typen. Hierdoor typt u uw verslagen sneller en bent u minder tijd kwijt aan deze, vaak onbetaalde, administratietijd.

Profilering en Persoonlijke Vaardigheden

| NVLF

Goed vindbaar worden voor dr. Google

Hoe zorg ik dat mijn logopediepraktijk wordt gevonden op mijn expertise en in mijn regio? Hoe weet ik op welke zoekwoorden mijn bezoekers zoeken? Op welke wijze zoeken de grote zoekmachines? Wat houdt taggen in en wat zijn linkbuilding en SEO precies? Tijdens een interactieve trainingsdag over Search Engine Optimalization (SEO) kunnen we met deze actuele en relevante vragen aan de slag. Up-to-date en direct toepasbaar voor jouw praktijk.

| NVLF

Creavatie! Creatief innoveren in de logopedie.

Los vraagstukken op door vaste denkpatronen te doorbreken!Iedereen komt in het werk of privé vragen tegen waarvoor een oplossing bedacht moet worden. Onbewust kies je meestal uit een beperkt aantal oplossingen. Tijdens deze training leer je routines in jouw denken herkennen en doorbreken. Er wordt kort ingegaan op de werking van de hersenen in relatie tot creatief denken en de algemene principes van Creatief Denken. Daarna doorloop je een creatief proces aan de hand van een werk gerelateerde vraag die je zelf meeneemt.

| NVLF

Kleur bekennen. Hoe denk jij?

Vanuit welke focus kijk jij naar de wereld om je heen? Hoe denk jij?  Ben jij een Voeler, een Weter, een Denker of een Doener en welke talenten horen hierbij? Na het invullen van twee vragenlijsten, wordt een persoonlijk denkprofiel gemaakt. Hieruit blijkt welk deel van jouw hersenen dominant is en welke talenten hierbij horen. Als je dit weet, kun je talenten van anderen herkennen. Je krijgt inzicht van wie jij energie krijgt en op wie jij leeg loopt. Kennis waar je je voordeel mee kunt doen in de communicatie en samenwerking met anderen, dan wel het profileren van jezelf als paramedicus. Het is makkelijker om je communicatie af te stemmen op anderen. Je leert jezelf beter verstaanbaar te maken. Dit zowel zakelijk als in privésfeer.