Lid worden

De NVLF is dé beroepsvereniging voor logopedisten in Nederland. U kunt lid worden als u gediplomeerd logopedist bent. Lid zijn van de NVLF heeft veel voordelen. We maken ons sterk voor uw belangen en die van ruim 5.500 collega's richting politiek en stakeholders, zoals zorgverzekeraars. Maar u profiteert ook van financieel voordeel. Zo kunt u zich gratis inschrijven in de NVLF-registers en kunt u gratis of met korting deelnemen aan bij- en nascholing.

Uw lidmaatschap is veel waard
Het lidmaatschap van de NVLF kost € 32,50 per maand. Hier krijgt u veel voor terug. Zo ontvangt u acht keer per jaar gratis ons vakblad Logopedie en wekelijks onze e-nieuwsbrief. Ook bent u gratis aangesloten bij de geschillencommissie in het kader van de Wkkgz t.w.v.€ 175. Verder kunt zich gratis inschrijven in de NVLF-registers en gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan opleidingen via de NVLF Academy. Ook krijgt u korting op verschillende producten of diensten. Een lidmaatschap wordt aangegaan voor een kalenderjaar en kan maandelijks ingaan. 

Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap

Studenten gratis lid
Studenten logopedie krijgen het lidmaatschap van de NVLF tijdens hun hele studieperiode gratis aangeboden. Studenten kunnen zich inschrijven via het aanmeldformulier voor studenten. Na het behalen van het diploma wordt het gratis lidmaatschap niet automatisch omgezet. Het omzetten naar het betaalde lidmaatschap dient te gebeuren door invullen van het aanmeldformulier. Het eerste jaar na het behalen van het diploma krijgen zij 50% korting op de contributie.

Uitzonderingen
In bepaalde situaties geldt een uitzondering voor de hoogte van de contributie en voorwaarden voor lidmaatschap. U vindt dit terug in het contributiereglement.

Meld u nu aan als lid