De praktijk is het meest gebaat bij software die gebruiksvriendelijk is en is gericht op het zo efficiënt mogelijk ondersteunen van de dagelijkse werkprocessen.

Het begint met een prettige en overzichtelijk applicatie, waarin u tegelijkertijd snel en foutloos kunt werken. Wij focussen ons daarbij op de agenda, dossiervorming en vlekkeloze financiële afhandeling van de prestaties, maar ook de toegankelijkheid van de praktijk via het patiëntenportaal. Bij James zijn eenvoud, flexibiliteit en servicegerichtheid sleutelbegrippen.

Joost Boutkan
James Software

Testimonia

"James is onze eerste mannelijke collega in de praktijk zeg ik altijd. Iemand die voor óns werkt en begrijpt dat de administratie geen doel op zich is. Het prettige van James is dat je alles geheel naar eigen wens passend kunt maken voor de praktijk, zelf aan kunt geven welke velden verplicht zijn en welk tabblad je als eerste wilt zien bij het openen van het dossier. De mogelijkheden zijn eindeloos. En voor mij heel belangrijk: de helpdesk is vriendelijk, goed bereikbaar en denkt met je mee!"

Juliette Spies
Logopediepraktijk Nieuw Rijswijk

-------------------------------------------------
"Ik maak sinds enige tijd met grote tevredenheid gebruik van James Software. Het programma is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het instellen en gebruiken van een eigen dossiersjabloon met hieraan gekoppeld de verslagensjablonen en zorgmail is een groot pluspunt van James Software. Het boeken van consulten en het declareren werkt eenvoudig. In het programma zijn de helpteksten gemakkelijk te vinden en de helpdeskmedewerkers zijn altijd behulpzaam en snel in hun reacties. Ook heeft James een eigen YouTube kanaal, waar instructiefilmpjes terug te vinden zijn."

Bregje Hollanders
Kinderlogopedie Heemskerk

-------------------------------------------------
"Voor mij als praktijkeigenaar met medewerkers is het van groot belang dat ik ondersteund word door betrouwbare, gebruiksvriendelijke en flexibele software.
James Software voldoet hier in alle opzichten aan. James Software heeft een uitstekende service en helpdesk. James Software, voor elke logopedist die een betaalbare en ontzorgende praktijkadministratie wenst!"

Helmy Bruning
Bruning Logopedie


Ook geïnteresseerd?
Kijk voor meer informatie op de website.