Zwijsen_logo_thuismarkt_RGB_800px

Uitgeverij Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen is al meer dan 160 jaar een toonaangevende uitgever voor kinderen in het basisonderwijs. Als dé leesspecialist maakt Zwijsen kinderboeken voor ieder kind: moppenboekjes, informatieve boeken, spannende verhalen, Engelse boeken, AVI strips, boeken voor dyslectische lezers, boeken voor snelle lezers, samenleesboeken en nog veel meer. Deze educatieve kinderboeken sluiten 100% aan bij wat kinderen op school leren.

Educatieve spellen van De Gorgels
Met de nieuwe educatieve spellen van De Gorgels oefenen kinderen spelenderwijs met taal, spelling en de tafels. De producten sluiten 100% aan bij school en zijn net als het boek van Jochem Myjer en Rick de Haas leerzaam én grappig.

AVI Kwartet   
‘Mag ik van jou van de Brutelaars, de verrotte zweetsokken?' Verzamel zoveel mogelijk kwartetten. Op elk kwartet staan 4 zinnen. Kijk goed welke zin je nog moet hebben en vraag die aan een medespeler. Voor kinderen die lol in lezen hebben of beter willen leren lezen. 

Tafels oefenen 
Met dit spel oefenen kinderen tafels 1 tot en met 12. Ze kunnen het alleen spelen, maar ook met z’n tweeën. Met de spelborden waar de tafels op staan, een uitwisbare stift, een dobbelsteen en een controlelevel kunnen kinderen aan de slag.

Magnetische spellingsdoos 
Hiermee kan elk kind thuis eindeloos oefenen met grappige en leerzame taalspelletjes die helemaal aansluiten bij school. Hoeveel woorden kun je met deze letters maken? En hoeveel magneetjes heb je nodig voor het woord 'klauwen'? Met 16 werkbladen en 180 magnetische letters.

Nieuw: informatieve boeken voor dyslectische lezers
De serie Zoeklicht van Zwijsen is al meer dan dertig jaar toonaangevend in het leesonderwijs. Recent zijn er acht nieuwe informatieve titels verschenen over eigentijdse onderwerpen als gamen, robots, dansen, mode, survival en het Rijksmuseum. Daarvan zijn ‘Gekke dieren, ze leven overal’, ‘Enter de gamezone (als je durft)’ en ‘Dansen is stoer, man!’ opgenomen in de selectie van de Nederlandse Kinderjury 2018!

Wat maakt de boeken bijzonder?
• Informatieve boeken voor dyslectische lezers
• Met uitvouwpagina’s voor extra informatie en ondersteuning
• Lage AVI’s, maar beslist niet kinderachtig
• Speciaal lettertype: Zwijsen Dyslexie Font
• Handig voor spreekbeurten

Bekijk hier alle titels