Zwijsen_logo_thuismarkt_RGB_800px

Uitgeverij Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen is al meer dan 160 jaar een toonaangevende uitgever voor kinderen in het basisonderwijs. Als dé leesspecialist maakt Zwijsen kinderboeken voor ieder kind: moppenboekjes, informatieve boeken, spannende verhalen, Engelse boeken, AVI strips, boeken voor dyslectische lezers, boeken voor snelle lezers, samenleesboeken en nog veel meer. Deze educatieve kinderboeken sluiten 100% aan bij wat kinderen op school leren.

Voordeel voor NVLF-leden
In de educatieve game De Zevensprong staat lezen centraal. Door het doen van de vele spannende spellen en opdrachten maken kinderen ongemerkt veel leeskilometers. Kinderen spelen 12 weken lang, elke werkdag ongeveer 20 tot 30 minuten de game en hebben dan De Zevensprong op 1 AVI niveau uitgespeeld. De hoeveelheid oefening die kinderen krijgen in die 12 weken, kun je vergelijken met 20 uur bijles, 30 keer oefenen met een woordenschatprogramma of 10 boeken lezen. Na die 12 weken, beginnen zij opnieuw, maar dan op een AVI niveau hoger. Lees meer over De Zevensprong en speel de gratis proefles op www.zwijsen.nl/zevensprong. Met de kortingscode NVLF2018 krijgen NVLF-leden en hun cliënten €30 korting bij de aanschaf van de game. De korting is geldig voor een onbeperkt aantal licenties in 2018.

“Mijn dochter heeft dyslexie, ze heeft een bloedhekel aan boeken lezen. Ik heb de game meteen gekocht en we spelen het elke dag en zelfs op vakantie zonder mopperen.”

“De Zevensprong is een zeer leuk en leerzaam programma. De vele variaties in spelletjes en hoe snel mijn zoon vooruit is gegaan met zijn lezen, heeft mij verrast.”

Kinderen vinden het een leuke afwisseling en hebben niet in de gaten dat ze aan het oefenen zijn. Ik zou het zeker aan ouders en scholen aanbevelen als extra oefenmateriaal bij dyslectische kinderen.”
Moniek Drinkenburg, logopedist en dyslexiebehandelaar

Nieuw: informatieve boeken voor dyslectische lezers
De serie Zoeklicht van Zwijsen is al meer dan dertig jaar toonaangevend in het leesonderwijs. Recent zijn er acht nieuwe informatieve titels verschenen over eigentijdse onderwerpen als gamen, robots, dansen, mode, survival en het Rijksmuseum. Daarvan zijn ‘Gekke dieren, ze leven overal’, ‘Enter de gamezone (als je durft)’ en ‘Dansen is stoer, man!’ opgenomen in de selectie van de Nederlandse Kinderjury 2018!

Wat maakt de boeken bijzonder?
• Informatieve boeken voor dyslectische lezers
• Met uitvouwpagina’s voor extra informatie en ondersteuning
• Lage AVI’s, maar beslist niet kinderachtig
• Speciaal lettertype: Zwijsen Dyslexie Font
• Handig voor spreekbeurten

Bekijk hier alle titels