ProEducation_paramedische opleidingen_Logojpg

Pro Education is een van de grootste opleiders voor logopedisten in Nederland met ruim 50 na- en bijscholingscursussen. Naast het opfrissen en aanvullen van uw kennis en vaardigheden, haalt u met onze cursussen meteen de benodigde accreditatiepunten.

Praktijkgericht
Uw praktijk is het uitgangspunt van onze cursussen. We focussen niet op ‘wat u moet weten’ maar op ‘wat werkt’, zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Tijdens de cursus brengt u uw eigen praktijkcases in. Onder leiding van de docent kijkt u aan de hand van de theorie vanuit een nieuw perspectief naar de case en komt u samen met uw medecursisten tot nieuwe oplossingen. Ook uw medecursisten brengen situaties in vanuit hun werkpraktijk. U leert dus niet alleen van uw eigen praktijksituaties, maar ook van die van uw medecursisten.

Enthousiaste en inspirerende docenten
De docenten van Pro Education zijn stuk voor stuk gekwalificeerde professionals met ruime praktijkervaring in het vakgebied en/of expert in een bepaalde behandeling of methode. U gaat in de bijeenkomsten en in uw praktijk actief en kritisch aan de slag. Uw docent prikkelt en motiveert u om na te denken over wat werkt en wat niet.

Accreditaties
Pro Education biedt een uitgebreid na- en bijscholingsaanbod voor logopedisten. Pro Education beschikt over erkenningen van Stichting ADAP. Op onze website ziet u bij geaccrediteerde cursussen hoeveel registerpunten zijn toegekend. Na afloop schrijven wij deze punten voor u bij in het kwaliteitsregister.

Meer informatie of een passend advies?
Heeft u een vraag over onze cursussen of wilt u een passend advies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs:

T. 020 - 567 79 99
E. info@proeducation.nl
I. http://www.proeducation.nl

Ervaringen van anderen
Benieuwd hoe anderen hun cursus bij Pro Education ervaren hebben? Lees hun reviews.