Intramed_payoff_FC

De meerwaarde van gebruikersvriendelijke software

Vanaf dit jaar zijn wij officieel partner van de NVLF. We vertellen je hieronder graag in het kort wie we zijn en wat we doen.

De administratie is niet het meest leuke onderdeel van je werk, maar wel heel noodzakelijk. Wij maken al 25 jaar software die speciaal gericht is op het ontzorgen van zorgverleners, waaronder logopedisten zoals jij.

Alleen software verkopen, daar geloven we niet in. In de zorg volgen veranderingen elkaar immers in een hoog tempo op en wij helpen je graag om bij te blijven. Daarom werken we nauw samen met innovatieve partners in de zorg. Zo zorgen wij ervoor dat onze software altijd up-to-date is.

Sinds kort hebben we een verkorte richtlijn beschikbaar met minder formulieren en minder verplichte velden. Hierdoor vermindert de administratieve last voor jou als logopedist en is de richtlijn overzichtelijker. 

Ben je naar aanleiding hiervan nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen, bekijk dan onze website of neem contact met ons op: info@intramed.nl of 0182 – 621 107.