Intramed_payoff_FC

DE SNELSTE MANIER OM JE PRAKTIJKADMINISTRATIE TE VOEREN
Met de groeiende werkdruk binnen de logopedie nemen de administratieve lasten ook toe. Niet het meest leuke onderdeel van je werk, maar wel heel noodzakelijk. Met onze software zorgen we voor meer efficiëntie en helpen we je bij de dagelijkse taken en het stroomlijnen van je administratieve proces. Zo ben je de minste tijd aan de administratie kwijt.

We weten wat je nodig hebt, daar kun je op rekenen.

VOOR JOU ALS LOGOPEDIST
Speciaal voor jou als logopedist beschikt onze software over belangrijke richtlijnen, meetinstrumenten en andere functionaliteiten.
Denk aan:

  • Verkorte richtlijn logopedie
  • Richtlijn voor TOS, Afasie, Stotteren (de richtlijn Parkinson verschijnt oktober 2019) 
  • Pearson tests (zoals CELF-4-NL, Lexielijst, PPVT-III-NL en de CCC-2-NL), al het reken- en zoekwerk is geautomatiseerd.

Bekijk hier de folder Logopedie.

Er is nog veel meer en deze lijst wordt ook steeds uitgebreid.
Op onze website houden we dit zo goed mogelijk bij, maar zoek je iets specifieks? Bel of mail ons dan.

PRAKTIJKADVISEUR
Om te zorgen dat de software blijft aansluiten bij de ‘logopedist van nu’ hebben wij sinds begin dit jaar een praktijkadviseur logopedie in dienst. Bianca Bronsema-Boels adviseert ons en denkt mee over slimme oplossingen in de software. Bianca is één van de weinige vrijgevestigde logopedisten die als solist de Kwaliteitstoets logopedie vrijwillig heeft behaald en Intramed van binnen en buiten kent! Dus daar worden we allemaal wijzer van. En jij hoeft hier verder niets extra’s voor af te nemen; alle handige extra’s zitten gewoon gratis in Intramed.

Bianca Boels,
praktijkhouder, (pre)logopedist – dyslexiespecialist – coach
Bianca is in maart 2004 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Aansluitend werkte zij met kinderen en volwassenen als logopedist in diverse vrijgevestigde praktijken. Door haar eindeloze ervaring is zij nu een waardevolle adviseur voor het logopedisch werkveld.

KLANT AAN HET WOORD
Ilona Langbroek (30) runt samen met vier collega’s twee locaties van Logopedie Groene Hart in Gouda.

"Helaas bestaat het werk niet alleen uit leuke dingen. De administratie bijhouden hoort er als praktijkhouder nu eenmaal bij. Vanaf de start in 2009 werk ik met Intramed. Het systeem biedt veel mogelijkheden. Van bijhouden van de agenda en boekhouding tot het uitdraaien van rapporten. Ook zorgmail aan huisartsen en contactpersonen bij instellingen leg ik vast in Intramed. Ik werk veel online op verschillende plekken, met Intramed kan ik overal inloggen. Dat is fijn. Ook hebben ze een uitstekende helpdesk die je altijd kunt bellen. De verslagen voor taaltesten die wij doen, mogen door leverancier Pearson niet standaard worden ingebouwd in administratiesystemen. Maar Intramed doet er wel alles aan om te zorgen dat je dit heel makkelijk zelf kunt inbouwen. De helpdesk ondersteunt je daar uitstekend bij."

VRAAG OF ADVIES NODIG? WIJ DENKEN GRAAG MET JE MEE
Is je interesse gewekt en wil je net zoals vele andere logopedisten werken met Intramed?
Probeer onze software 3 maanden gratis (zonder verplichtingen) en maak gebruik van de mooie NVLF-korting (zie rechts)

Op onze website vind je veel informatie, maar je kan ook altijd bellen of mailen.
www.intramed.nl/compleet
T 0182 – 621 191
E info@intramed.nl