Incura_alg

Software met hart en ziel

Als logopedist wil je mensen helpen om goed te communiceren. Dan zie je ze groeien. Helpen doe je door te behandelen, niet door te boekhouden. Dat hebben we als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van Incura Logo, software die specifiek is toegespitst op de logopediepraktijk. Met Incura ben je minder tijd kwijt aan je administratie en kun je meer aandacht aan je patiënten besteden.

illustratie_incura_logo 250x175

Precies zoals jij het wil
Incura Logo is geschikt voor alle praktijktypen. We hebben onze software voor logopedie zo gemaakt dat je het kunt aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen, of er zelf een maken. Net wat je wilt. En met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld. Je kiest zelf met welke partij je een koppeling maakt; van beveiligd e-mailen tot PREM, alles is mogelijk.

Incura gebruiker aan het woord
“Ik voel me een enorme digibeet, maar ik heb wèl verstand van logopedie. Incura vind ik zeer gebruiksvriendelijk en het logopedie softwareprogramma voldoet aan alle eisen. De helpdeskmedewerkers zijn vriendelijk en geduldig. Ik ben een zeer tevreden klant en adviseer Incura bij collega’s.”
Gusta Boxman, Logopedie Praktijk Boxman, Zuidhorn

Wij zijn er voor jou
Dus ook als je vragen hebt. Onze Customer Support kun je bereiken via telefoon, mail, chat en LinkedIn. Ons noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar. Maak kennis met ons team!

Benieuwd wat Incura voor jou kan betekenen?
Neem gerust een kijkje op onze website en vraag vrijblijvend een Incura demo aan!
Of neem contact op met één van onze verkoopadviseurs via 088 – 946 22 33 of via info@incura.nl.

Incura is ook actief op sociale media
Volg ons op LinkedIn, Instagram en Facebook!