CTO logo - 340 x 151

CTO-Logo was de eerste aanbieder van een online cliëntervaringsonderzoek voor logopedisten. Inmiddels maken ruim 600 logopedisten gebruik van ons instrument. Uiteraard zijn wij zeer trots op onze trouwe klanten en op ons recente partnership met de NVLF. Het partnership bevestigt onze nauwe band met de doelgroep.

Goedgekeurd door Zilveren Kruis
Zilveren Kruis is de enige zorgverzekeraar die eisen stelt aan een meetbureau voor het afnemen van een klantervaringsonderzoek. CTO-Logo voldoet aan die eisen. Wij zijn in het bezit van het CQi-keurmerk en voldoen aan zware privacy eisen. Uw gegevens zijn dan ook gegarandeerd veilig bij ons.

Overzichtelijk eindresultaat
CTO-Logo neemt u werk uit handen. U meldt de cliënt aan, wij voeren het onderzoek uit en maken een overzichtelijk geheel van uw resultaten. U kunt in 1 oogopslag zien hoe u ervoor staat. U krijgt een persoonlijk eindresultaat, maar ook een praktijkresultaat is mogelijk.

Goedkoopste meetbureau
Al jarenlang zijn wij de goedkoopste aanbieder van cliënttevredenheidsonderzoeken voor logopedisten. Wij rekenen geen praktijk- of administratiekosten. Bovendien werken wij met jaarcontracten. U zit nooit ongemerkt vast aan een jarenlang contract.

Lees meer over CTO-Logo op onze website: www.ctologo.nl