De NVLF Top 10.

Lid zijn van de NVLF heeft veel voordelen. In de eerste plaats omdat we opkomen voor jouw belangen als professionele logopedist. Samen staan we natuurlijk sterker. En er zijn meer voordelen. We bieden een uitgebreide service die je ondersteunt en kosten bespaart in je werk als logopedist. Dit levert je direct financieel voordeel op, waardoor je een groot deel van het lidmaatschap zó weer terugverdient.

nvlf-11-goede-redenen-om-lid-te-worden

10 top redenen om lid van de NVLF te worden:

 

1. Altijd direct contact met het NVLF-bureau
Als lid van de NVLF kun je altijd terecht bij het verenigingsbureau. Bijvoorbeeld wanneer je een vakinhoudelijke vraag hebt. Maar ook voor juridisch advies over arbeid, inkomen of bijvoorbeeld (dreigend) ontslag kun je bij ons terecht.

2. Magazine, e-nieuwsbrief en website
Je ontvangt zes keer per jaar gratis het 'Nederlands Tijdschrift voor Logopedie' boordevol nieuws, informatie en achtergrondartikelen over je vakgebied. Daarnaast ontvang je wekelijks onze e-nieuwsbrief in je inbox. Nieuws en informatie over de vereniging vind je ook op onze site. Als lid heb je bovendien toegang tot 'Mijn NVLF', een besloten gedeelte waar je belangrijke documenten en een uitgebreid archief vindt. 

3. Korting op diensten en producten
We werken samen met verschillende partners zodat jij kosten bespaart op bijvoorbeeld praktijksoftware of logopedische hulpmiddelen.

4. Korting op workshops, studiedagen en congressen 
Bezoek tegen gereduceerd tarief workshops, studiedagen en het jaarcongres, georganiseerd door onze NVLF Academy.

5. Materialen voor publieks-/patiëntenvoorlichting
Bestel folders, brochures en drukwerk tegen kostprijs en bespaar aanzienlijke kosten. Of maak gebruik van onze online ruilmarkt van materialen, zoals leermiddelen.

6. Professioneel netwerk van vakgenoten binnen uw district
De leden van de NVLF zijn verdeeld over tien districten in Nederland. Daarbinnen vinden bijeenkomsten plaats waar je heel eenvoudig collega's ontmoet.

7. Gratis registratie in NVLF-registers t.w.v. € 195,-
De NVLF heeft zes registers ingesteld (waaronder Afasie en Stotteren) om behandelingen die afwijken van de gangbare half-uursbehandeling te kunnen declareren. Voldoe je aan de criteria? Dan kun je je gratis registreren!

8. Gratis lid kwaliteitskring
Bij de NVLF zijn zo'n 350 kwaliteitskringen aangesloten. Deze groepen logopedisten voeren met elkaar intercollegiaal overleg. Ook hier kun je gratis aan deelnemen.

9. Gratis ondersteuning bij klacht of geschil t.w.v. € 212,-
Je krijgt gratis ondersteuning via het Kwaliteitsregister Paramedici in het kader van de Wkkgz mocht je een klacht of een geschil met een cliënt hebben.

10. Aansluiting bij FBZ, FvOv of CMHF
Mede namens de NVLF onderhandelen de vakbonden FBZ, FvOv en CMHF over de cao’s in de zorg en het onderwijs. In deze cao’s zijn afspraken gemaakt over het verrekenen van een deel van de contributie van de NVLF met de eindejaarsuitkering.

TIP: Studenten worden gratis lid
Studenten Logopedie zijn tijdens hun hele studieperiode gratis lid van de NVLF. Zo kun je al tijdens je studie ervaren wat de meerwaarde is van de beroepsvereniging voor logopedisten. Je hoeft alleen maar het studenten aanmeldformulier in te vullen. Klik hier voor het formulier voor studenten.

Naar algemene aanmeldformulier >