Aanbod ledenkortingen

We hebben met verschillende partijen collectieve contracten voor financiële en zakelijke diensten. Hierdoor profiteert u korting op bijvoorbeeld verzekeringen, praktijkadvisering en juridische dienstverlening. Het aanbod met ledenkortingen wordt voortdurend vernieuwd.

FRISIA

De voordelen van de arbeidsongeschiktheidsverzekering die samen met de NVLF ontwikkeld is:

 • jaarlijks blijvende hoge collectiviteitskorting;
 • extra aanvangskorting (60%!), gedurende eerste 3 jaar;
 • zeer gunstige zwangerschapsdekking (1 jaar wachttijd);
 • beroepsarbeidsongeschiktheid;
 • personal coaching voor zelfstandige ondernemer;
 • gratis optierecht (1x per drie jaar);
 • premievrijstelling in het laatste verzekeringsjaar;
 • bij arbeidsongeschiktheid geen toetsing jaarcijfers.

De premie is volledig fiscaal aftrekbaar. Via de website www.frisiaverzekeringen.nl/nvlf kunt u een offerte aanvragen. U ontvangt binnen 8 dagen van Frisia een aanbieding.

Advieskosten
Sinds 1 januari 2013 mag er geen provisie meer betaald worden over de premie arbeidsongeschiktheidsverzekering. De adviseur brengt daarom eenmalig advieskosten in rekening ad. € 480 (speciaal tarief voor de mantel NVLF) en € 25 per maand inzake administratie- en beheerkosten.

Voor meer informatie ook voor andere verzekeringen speciaal voor (para)medici, zoals aansprakelijkheidsverzekering bedrijven, ziektekostenverzekering, kunt u bellen met
José van der Meer, telefoonnummer 070- 342 01 55, emailadres j.vandermeer@frisiaverzekeringen.nl
Frisia komt op afspraak ook graag bij u langs!

OHRA

9% korting op je zorgverzekering? 
Natuurlijk bepaal je zelf welke zorgverzekering voor jou het beste is. En wat je betaalt. Maar je wilt vast niet te veel betalen. Daarom krijg je als verzekerde bij OHRA 9% korting op de OHRA Zorgverzekering.

Bij ons bepaal je zelf
Met onze zorgverzekering heb je vrije zorgkeuze en mag je zelf je zorgverlener kiezen. Je bepaalt zelf wie jou behandelt. En wie niet. Wij betalen gewoon de rekening, zonder risico dat je achteraf een gedeelte moet bijbetalen. Vrije zorgkeuze. Altijd. Overal.

Een verrassing voor jou…
Daarnaast ontvang je als verzekerde de module OHRA Gezond er helemaal gratis bij. Hiermee krijg je ook een vergoeding voor sportmedisch onderzoek en sportkeuringen, gezondheidscursussen, beweegprogramma’s en vergoeding van de Persoonlijke Gezondheidscheck.
     
Overtuigd?
Dan ben je nog slechts enkele klikken verwijderd van je OHRA Zorgverzekering. In 5 minuten is het geregeld. Ga naar http://www.ohracollectief.nl/cmhf778/278/

VVAA

Dankzij de collectiviteit van de VvAA zorgverzekering die de NVLF met VvAA is overeengekomen, profiteren NVLF-leden van een aantrekkelijke collectiviteitskorting. U ontvangt 8% korting op de basisverzekering en 10% op aanvullende verzekeringen.

Kijk voor meer informatie op de website van VvAA.

ZORGMAIL

Veilig omgaan met privacygevoelige gegevens is een belangrijk onderdeel bij de behandeling van uw cliënt en met de AVG in het vooruitzicht wilt u natuurlijk ook uw zaken op orde hebben.

Binnen de zorg is veilig elektronische gegevensuitwisseling met ZorgMail van onder andere laboratoriumuitslagen, specialistenbrieven, radiologieverslagen, recepten etc. al jaren een feit. Op grote schaal wordt tussen ketenpartners via ZorgMail gegevens uitgewisseld. Als ZorgMail gebruiker kunt u veilig met de gehele ZorgMail Community communiceren en daar buiten. Er zijn al ruim 13.000 organisaties deelnemer en het aantal groeit jaarlijks met ca. 2.000 organisaties. ZorgMail is ISO 27001, ISO 27799 en NEN 7510 gecertificeerd.

Hoe werkt het?
Met ZorgMail kunt u veilig patiëntgevoelige informatie elektronisch uitwisselen met uw ketenpartners. Of het nu gaat om het verzenden van een behandelverslag, het ontvangen van een (verwijs)brief of het uitwisselen van bestanden en foto’s met uw ketenpartners, het is allemaal mogelijk met ZorgMail.

Het gebruik van ZorgMail scheelt u tijd, papier, inkt, enveloppen, postzegels en de nodige wandelingen naar de brievenbus, terwijl de bescherming van persoonsgegevens optimaal is.

ZorgMail gekoppeld met uw “XIS” oplossing
Een groot aantal informatiesystemen (XIS) hebben hun systeem al gekoppeld met ZorgMail. Dit maakt het gebruik van ZorgMail nog plezieriger omdat u al uw correspondentie binnen uw informatiesysteem kunt afhandelen. Op de ZorgMail website kunt u zien welke systeem een koppeling hebben: http://zorgmail.nl/zorgmail/informatiesystemen/

ZorgMail als “standalone” mail oplossing
ZorgMail is echter ook prima te gebruiken los van uw elektronische informatiesysteem. ZorgMail kent een eigen Webmail omgeving die u via een browser kunt benaderen en waar u berichten kunt verzenden en ontvangen naar andere ZorgMail deelnemers. Ook kunt u bijvoorbeeld uw ZorgMail account toevoegen aan uw Outlook omgeving en geïntegreerd vanuit deze werkomgeving e-mailen.

Nu ook mailen buiten de Community!
Met ZorgMail kunt u nu ook veilig e-mailen met ketenpartners of cliënten welke niet zijn aangesloten op ZorgMail. Deze extra functionaliteit is beschikbaar voor iedereen met een ZorgMail all-in abonnement.
De geadresseerde ontvangt eerst een notificatiemail in de mailbox. Vervolgens wordt er een code per SMS naar het 06-nummer van de geadresseerde verzonden waarmee deze de mail kan openen (twee-factor-authenticatie). De geadresseerde kan veilig antwoorden op de mail.

Korting voor NVLF Leden
Een abonnement op de benodigde ZorgMail modules kunt u aanvragen via de aanmeldwizard door op deze link: https://aanmelden.zorgmail.nl/#/ te klikken. Om u te verwelkomen als nieuwe klant kunnen wij u als NVLF lid een korting aanbieden op de entree- en implementatiekosten van maar liefst €126,50. Om gebruik te maken van de ZorgMail korting vult u tijdens het aanmeldproces deze kortingscode in: NVLF2018. Deze kortingscode is geldig tot en met 31 december 2018.

Voor een praktijk van 1-5 zorgverleners bedraagt een all-in abonnement op ZorgMail:

 • €15,48 per maand;
 • Eenmalig €100 licentiekosten (normaal €226,50);
 • Prijzen zijn exclusief BTW.

Indien u nog vragen heeft of persoonlijke begeleiding wenst bij het aanmelden dan kunt u contact opnemen met Sales Support op telefoonnummer 010-2662453.