Aanbod ledenkortingen

We hebben met verschillende partijen collectieve contracten voor financiële en zakelijke diensten. Hierdoor profiteert u korting op bijvoorbeeld verzekeringen, praktijkadvisering en juridische dienstverlening. Het aanbod met ledenkortingen wordt voortdurend vernieuwd.

Frisia

De voordelen van de arbeidsongeschiktheidsverzekering die samen met de NVLF ontwikkeld is:

  • jaarlijks blijvende hoge collectiviteitskorting;
  • extra aanvangskorting (60%!), gedurende eerste 3 jaar;
  • zeer gunstige zwangerschapsdekking (1 jaar wachttijd);
  • beroepsarbeidsongeschiktheid;
  • personal coaching voor zelfstandige ondernemer;
  • gratis optierecht (1x per drie jaar);
  • premievrijstelling in het laatste verzekeringsjaar;
  • bij arbeidsongeschiktheid geen toetsing jaarcijfers.

De premie is volledig fiscaal aftrekbaar. Via de website www.frisiaverzekeringen.nl/nvlf kunt u een offerte aanvragen. U ontvangt binnen 8 dagen van Frisia een aanbieding.

Advieskosten
Sinds 1 januari 2013 mag er geen provisie meer betaald worden over de premie arbeidsongeschiktheidsverzekering. De adviseur brengt daarom eenmalig advieskosten in rekening ad. € 480 (speciaal tarief voor de mantel NVLF) en € 25 per maand inzake administratie- en beheerkosten.

Voor meer informatie ook voor andere verzekeringen speciaal voor (para)medici, zoals aansprakelijkheidsverzekering bedrijven, ziektekostenverzekering, kunt u bellen met
José van der Meer, telefoonnummer 070- 342 01 55, emailadres j.vandermeer@frisiaverzekeringen.nl
Frisia komt op afspraak ook graag bij u langs!

OHRA

9% korting op je zorgverzekering? 
Natuurlijk bepaal je zelf welke zorgverzekering voor jou het beste is. En wat je betaalt. Maar je wilt vast niet te veel betalen. Daarom krijg je als verzekerde bij OHRA 9% korting op de OHRA Zorgverzekering.

Bij ons bepaal je zelf
Met onze zorgverzekering heb je vrije zorgkeuze en mag je zelf je zorgverlener kiezen. Je bepaalt zelf wie jou behandelt. En wie niet. Wij betalen gewoon de rekening, zonder risico dat je achteraf een gedeelte moet bijbetalen. Vrije zorgkeuze. Altijd. Overal.

Een verrassing voor jou…
Daarnaast ontvang je als verzekerde de module OHRA Gezond er helemaal gratis bij. Hiermee krijg je ook een vergoeding voor sportmedisch onderzoek en sportkeuringen, gezondheidscursussen, beweegprogramma’s en vergoeding van de Persoonlijke Gezondheidscheck.
     
Overtuigd?
Dan ben je nog slechts enkele klikken verwijderd van je OHRA Zorgverzekering. In 5 minuten is het geregeld. Ga naar http://www.ohracollectief.nl/cmhf778/278/

VvAA

Dankzij de collectiviteit van de VvAA zorgverzekering die de NVLF met VvAA is overeengekomen, profiteren NVLF-leden van een aantrekkelijke collectiviteitskorting. U ontvangt 8% korting op de basisverzekering en 10% op aanvullende verzekeringen.

Kijk voor meer informatie op de website van VvAA.