Lees verder

Miljoenen mensen leven met een barrière tussen hen en hun familie, vrienden en de activiteiten waar ze zo veel van houden. Allemaal omdat ze niet goed kunnen horen. Dit hoeft niet zo te zijn. Wij weigeren dit te accepteren. Wij weten zeker dat we het verschil kunnen maken. Wij zijn er van overtuigd dat het herstellen van iemands gehoor een zeer groot effect kan hebben op iemands leven.

Maar we zijn van nature rusteloos en nooit helemaal tevreden. Omdat wij geloven dat we nog meer en beter werk kunnen verrichten voor iedereen met gehoorverlies.
Samen met onze partners, audiciens van over heel de wereld, zetten wij ons volledig in om het stigma dat bij gehoorverlies hoort te doorbreken, de hindernissen voor slechthorenden weg te nemen en nieuwe, innovatieve manieren te ontwikkelen om echt iedereen te laten genieten van al het moois dat geluid ons biedt.

Onze technologieën

We zoeken de grenzen van de technologie voortdurend op om zelfs de meest uitdagende hoorsituaties het hoofd te bieden. Ontdek meer over onze laatste belangrijke technologieën (AutoSense OS, Phonak oplaadbare technologie en Directe connectiviteit) en krijg meer inzicht in wat onze producten werkelijk uniek maakt.

Onze locaties

We zijn een wereldwijde leverancier van hooroplossingen. Via ons uitgebreide netwerk van internationale dochterondernemingen en distributeurs zijn we te vinden in meer dan 100 landen.