Lees verder

Door te investeren en gebruik te maken van de laatste nieuwe wetenschappelijke bevindingen stellen wij alles in het werk om kennis vanuit de traditionele voedingsindustrie en farmaceutische industrie bij elkaar te brengen.

Om dit te verwezenlijken, bouwt Nestlé Health Science verder aan de ontwikkeling van voedingsproducten die een bijdrage leveren aan de verbetering van kwaliteit van leven en die een aantoonbare klinische en economische waarde hebben.

Nestlé Health Science is een internationale onderneming. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vevey (Zwitserland). Wereldwijd werken er meer dan 3000 mensen.

Dankzij ons gevarieerde assortiment medische voedingen beantwoorden wij dagelijks aan de specifieke voedingsbehoeften van velen.

Wij werken actief aan belangrijke wetenschappelijke vorderingen om beter te begrijpen hoe voedingsstoffen werken op celniveau en hoe ze de gezondheid kunnen beïnvloeden.

Nestlé Health Science heeft verschillende strategische acquisities en investeringen gedaan die aansluiten op onze ambities:

Vitaflogespecialiseerd in voedingen bij aangeboren stofwisselingsziektes (I.E.M.) die de opname van voedingsstoffen door het lichaam nadelig beïnvloeden.

Prometheusgespecialiseerd in medische diagnostiek en farmaceutische producten op het gebied van gastro-enterologie en oncologie.

Pamlabgespecialiseerd in medische voedingen bij hersenaandoeningen en metabolische problemen.

Nutrition Science Partners(joint-venture): actief in onderzoek naar de mogelijkheden van plantaardige voedingsstoffen bij gastro-intestinale aandoeningen.

Accera (minderheidsbelang): ondersteuning van klinische proeven op het gebied van de ziekte van Alzheimer.

Het Nestlé Institute of Health heeft voor onderzoek exclusief toegang tot de expertise van de Nestlé Groep van smaak en voeding.

Nestlé Health Science verkeert in een sterke positie om zijn ambities te verwezenlijken.