Lees verder
De HAN focust haar onderzoek en onderwijs op de zwaartepunten Health, Smart Region en Sustainable Energy & Environment (SEE). Zo creëren we meer impact en werken we samen met u aan innovatie. 

Sustainable Energy & Environment

Klimaatverandering, sociale ongelijkheid en de nieuwe economie vragen om nieuwe, integrale antwoorden. Via drie programma’s werkt de HAN aan oplossingen die slim, schoon & sociaal zijn. Hier houden we je op de hoogte over het programma Sustainable Energy & Environment van de HAN. Zeg maar SEE.

De HAN staat voor (zwaartepunt) Health

Met Health richt de HAN zich op het verkleinen van sociaal-economische gezondheidsverschillen. Mensen met een laag opleidingsniveau of inkomen leven korter én hebben een minder gezonde levensverwachting. In ons onderwijs en onderzoek hebben we aandacht voor deze verschillen, dit willen we doorgeven aan alle (toekomstige) professionals.

De HAN staat voor (zwaartepunt) Smart Region

De HAN maakt zich sterk om het aanpassingsvermogen van mensen, teams en organisaties te vergroten. Hoe? Door meer aandacht hiervoor in onderzoek en onderwijs, en steeds nauw samen te werken met (toekomstige) professionals in een Smart Region.