Wil jij deelnemen aan een kwaliteitskring? Hieronder vind je oproepen van kringen die op zoek zijn naar nieuwe leden:

KK70 Kwaliteitskring Nijmegen West e.o.
Onze kring KK70 heeft plaats voor nieuwe leden.
We horen graag als er belangstellenden zijn voor een kring in de omgeving van Nijmegen.

Aanmelden kan bij Veronique Vogels via: info@logopedie-vogels.nl

KK365 Dyslexie Kwaliteitskring Vlamingo
Onze geaccrediteerde Dyslexie Kwaliteitskring Vlamingo (kring nr. 365) is een kleine, gemotiveerde, enthousiaste en professionele kring die graag een nieuw lid/nieuwe leden in ons midden wil begroeten. Daar is behoefte aan door vertrek i.v.m. aanstaande pensionering en persoonlijke omstandigheden. We houden 6 x/jaar een kringavond van 2 uur. Vóór corona in Zuid-Holland (Berkel en Rodenrijs), nu nog steeds online en dat bevalt ons prima voorlopig. Een keer “meelopen” is een aanrader.

Aanmelden kan via: j.kortland@dyslexie.pro

KK105 Kring Den Haag
Wij zijn op zoek naar een aantal enthousiaste nieuwe leden die zich bij onze kring willen aansluiten. Het merendeel van de huidige 9 leden is werkzaam in de vrije vestiging of in het speciaal onderwijs. De laatste periode vinden de vergaderingen online plaats. Wij bespreken o.m. casuïstiek uit de praktijk, artikelen en door de leden gevolgde cursussen.

Aanmelden kan telefonisch: 06-14734642 of per e-mail: info@logopeda.nl

KK047 Sl. Logokwaliteit Kring Amsterdam
Samen met een aantal enthousiaste collega’s vorm ik al jaren een SI kring in Amsterdam. Helaas wordt de kring wat klein door vertrek van collega’s en zijn wij op zoek naar nieuwe deelnemers. Kring is gericht op sensorische informatieverwerking zoekt gemotiveerde kringleden met affiniteit voor SI en RI. Het gevolgd hebben van een cursus op dit gebied is geen vereiste, maar het praat makkelijker als die nu of in de toekomst gedaan zal worden.

Aanmelden kan via: marianne.verkooijen@gmail.com.

Mijn naam is Sharon Kousbroek, ik ben op zoek naar enthousiaste nieuwe leden voor de kwaliteitskring  waarin casuïstiek en onderwerpen worden besproken met betrekking tot stotteren , stem en trauma. Mijn praktijk is gevestigd in Hilversum. Afspraken gebeuren in overleg deels online deels mogelijk live.

Aanmelden kan via: sharonkousbroek@gmail.com of bel: 06-53371196.

KK475 Kwaliteitskring in Rotterdam
Wij zijn op zoek naar nieuwe leden! Wij zijn een kring in Rotterdam, maar vergaderen 5x per jaar online en 1x per jaar live: we evalueren de kring, maken plannen voor het nieuwe jaar en eten dan met elkaar, zodat we elkaar kunnen ontmoeten! We zijn een geaccrediteerde kring gericht op de vrije vestiging en richten ons dus ook op onderwerpen die binnen de vrije vestiging spelen. We zien je berichtje graag tegemoet als je wil deelnemen!

Aanmelden kan via: logopedievanrhee@yahoo.com of wvanrhee@mondiaallogopedie.nl
of telefonisch via: 06-48949503.

KK190 ODC ZML Noord Oost Brabant zoekt een kwaliteitskringbegeleider. Meld je aan via de contactgegevens in mijnNVLF.

Kring 097 Westland eo. is op zoek naar nieuwe deelnemers. Wij zijn een kring met vrijgevestigde logopedisten. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden via: Monique@logopediewateringen.nl // Monique@logopediedenhaagzuid.nl

KK 248 LogosSymfonie staat open voor nieuwe leden!
Wij zijn een kwaliteitskring met leden die in de vrije vestiging werken (praktijkhouders én werknemers). Ons werkgebied is van Bergen op Zoom tot Oosterhout.
We komen 6 keer per jaar ’s avonds bij elkaar, meestal in Oudenbosch, Etten-Leur of mogelijk online. In de kring zitten leden met 5 jaar én met 35 jaar werkervaring. De sfeer is gemoedelijk, gezellig en gemotiveerd! Ben jij op zoek naar een kring en spreekt dit je aan, stuur dan een mailtje naar r.vanderiet@logopedieresonans.nl voor meer informatie.

Kwaliteitskring 280 NovioMagus zoekt nieuwe leden.
Zoek jij een kwaliteitskring in de regio Nijmegen? Dan hebben wij plek voor jou!
Wij zijn een enthousiaste groep logopedisten die werkzaam zijn binnen verschillende settings; praktijk, vroegbehandeling, speciaal onderwijs, kinderrevalidatie, hoger onderwijs.
Een gevarieerde club met allen hetzelfde doel; het verbeteren van ons logopedisch handelen en te komen tot een optimale uitoefening van ons beroep.
Wij hebben 4 keer per jaar een bijeenkomst van 3 uur. Sinds Corona zijn de bijeenkomsten online, maar het streven is om elkaar 1 keer per jaar te zien. De fysieke bijeenkomsten vinden plaats in een wijkcentrum in Wijchen.
Heb je interesse? Neem dan contact op met Ilse Wagemakers (ilse@spraakbureau.nl).

Houd deze pagina én onze nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe oproepen.
Wil jij een oproep plaatsen in de nieuwsbrief? Dan kun je mailen naar communicatie@nvlf.nl ovv Oproep Kwaliteitskring