Wil jij deelnemen aan een kwaliteitskring? Hieronder vind je oproepen van kringen die op zoek zijn naar nieuwe leden:

Kwaliteitskring Logico (KK260) zoekt nieuwe leden.
Onze kwaliteitskring is zeer divers. Onze leden zijn werkzaam in verschillende werkvelden, waardoor uiteenlopende onderwerpen aan bod komen. Bijeenkomsten zijn deels online en deels fysiek. In principe komen we bij elkaar in Echt, afhankelijk van het onderwerp kiezen we er soms voor een andere locatie binnen Zuid- of Midden-Limburg.  Stuur gerust vrijblijvend een mailtje naar Charissa.Peeters@logoprax.nl of bel 06 21 23 08 93.

KK392 Kwaliteitskring Lezen en Spellen
Onze geaccrediteerde Dyslexie Kwaliteitskring bestaat momenteel uit zes leden uit de vrije vestiging en daar kunnen nog een paar bij. We houden zes keer per jaar een bijeenkomst van 2 uren. De laatste jaren zijn we online gegaan en dat bevalt goed. Het plan is wel om elkaar dit jaar in ieder geval één keer live te treffen, in Drachten. De data van dit jaar zijn: 23 januari, 14 februari, 8 maart, 30 maart, 17 april en 9 mei. We bespreken een artikel over een onderwerp, dit jaar onder andere het lettergroeplezen van Pieter van Biervliet en een bijbehorende casus uit ons eigen cliëntenbestand en daarbij kijken we naar de praktische invulling van de therapie. Ieder lid bereidt een bijeenkomst voor en geeft een presentatie over het onderwerp.

Onze geaccrediteerde kwaliteitskring (LOG010) staat open voor nieuwe leden! Wij zijn een relatief jonge kring met logopedisten uit omgeving Rotterdam die overwegend met kinderen werken. We vergaderen per jaar 5x online ‘s avonds en sluiten het jaar af met een ‘live’ kring met aansluitend een gezellige lunch. Wees welkom om een keer mee te kijken! Neem contact op met Joalyn Ensing via joalyn@live.nl.

KK70 Kwaliteitskring Nijmegen West e.o.
Onze kring KK70 heeft plaats voor nieuwe leden.
We horen graag als er belangstellenden zijn voor een kring in de omgeving van Nijmegen.

Aanmelden kan bij Veronique Vogels via: info@logopedie-vogels.nl

KK365 Dyslexie Kwaliteitskring Vlamingo
Onze geaccrediteerde Dyslexie Kwaliteitskring Vlamingo (kring nr. 365) is een kleine, gemotiveerde, enthousiaste en professionele kring die graag een nieuw lid/nieuwe leden in ons midden wil begroeten. Daar is behoefte aan door vertrek i.v.m. aanstaande pensionering en persoonlijke omstandigheden. We houden 6 x/jaar een kringavond van 2 uur. Vóór corona in Zuid-Holland (Berkel en Rodenrijs), nu nog steeds online en dat bevalt ons prima voorlopig. Een keer “meelopen” is een aanrader.

Aanmelden kan via: j.kortland@dyslexie.pro

KK105 Kring Den Haag
Wij zijn op zoek naar een aantal enthousiaste nieuwe leden die zich bij onze kring willen aansluiten. Het merendeel van de huidige 9 leden is werkzaam in de vrije vestiging of in het speciaal onderwijs. De laatste periode vinden de vergaderingen online plaats. Wij bespreken o.m. casuïstiek uit de praktijk, artikelen en door de leden gevolgde cursussen.

Aanmelden kan telefonisch: 06-14734642 of per e-mail: info@logopeda.nl

KK047 Sl. Logokwaliteit Kring Amsterdam
Samen met een aantal enthousiaste collega’s vorm ik al jaren een SI kring in Amsterdam. Helaas wordt de kring wat klein door vertrek van collega’s en zijn wij op zoek naar nieuwe deelnemers. Kring is gericht op sensorische informatieverwerking zoekt gemotiveerde kringleden met affiniteit voor SI en RI. Het gevolgd hebben van een cursus op dit gebied is geen vereiste, maar het praat makkelijker als die nu of in de toekomst gedaan zal worden.

Aanmelden kan via: marianne.verkooijen@gmail.com.

Mijn naam is Sharon Kousbroek, ik ben op zoek naar enthousiaste nieuwe leden voor de kwaliteitskring  waarin casuïstiek en onderwerpen worden besproken met betrekking tot stotteren , stem en trauma. Mijn praktijk is gevestigd in Hilversum. Afspraken gebeuren in overleg deels online deels mogelijk live.

Aanmelden kan via: sharonkousbroek@gmail.com of bel: 06-53371196.

KK190 ODC ZML Noord Oost Brabant zoekt een kwaliteitskringbegeleider. Meld je aan via de contactgegevens in mijnNVLF.

KK 248 LogosSymfonie staat open voor nieuwe leden!
Wij zijn een kwaliteitskring met leden die in de vrije vestiging (praktijkhouders én werknemers) en het onderwijs werken. Ons werkgebied is van Bergen op Zoom tot Oosterhout. We komen 6 keer per jaar ’s avonds bij elkaar, meestal in Oudenbosch, Etten-Leur. In de kring zitten leden met 5 jaar én met 35 jaar werkervaring. De sfeer is gemoedelijk, gezellig en gemotiveerd! Ben jij op zoek naar een kring en spreekt dit je aan, stuur dan een mailtje naar r.vanderiet@logopedieresonans.nl voor meer informatie.

KK268 Dyslexiekring Praktisch Haarlem
Praktisch Haarlem is een fijne, geaccrediteerde kring die op dit moment helaas nog maar zes (superleuke) leden telt. We zouden het erg prettig vinden als er wat ‘vers bloed’ bij zou komen, zodat we weer nieuwe dingen horen en nog meer van elkaar kunnen leren. We komen vier keer per jaar van 18.30 tot 21.30 uur bij elkaar in Haarlem. We vinden het geen probleem om af en toe te switchen naar online, maar de voorkeur gaat wel uit naar live. Dat komt de sfeer en het contact ten goede en dat zijn zaken die wij hoog in het vaandel hebben staan. Aanmelden kan bij Martine Meilink via info@logopediebeverwijk.nl

KK058 1e kwaliteitskring Apeldoorn
Onze kwaliteitskring Apeldoorn en omstreken (kringnr. 58) heeft op dit moment 11 leden.
We zouden nog wat nieuwe leden kunnen gebruiken. Contact: Caroline van Tongeren- Smals via: info@logopedieapeldoorn.nl

KK133 Loko501 onderwijs kring Zwolle e.o.
Wij zijn op zoek naar nieuwe leden! We zijn een geaccrediteerde kring en werkzaam in speciaal onderwijs en in de pré logopedie. De kring is wat kleiner geworden door het vertrek van een aantal collega’s de afgelopen jaren. We zien je berichtje graag tegemoet als je wil deelnemen. Aanmelden kan via: acdb2008@gmail.com of a.wols@gmail.com

KK13KK335 Kwaliteitskring Nijmegen
Wij willen ook graag namens onze kwaliteitskring een oproep doen voor nieuwe leden. Het gaat om KK335 Kwaliteitskring Nijmegen. Wij zijn een brede kring met leden uit allerlei verschillende werkvelden.

KK301 Kwaliteitskring Vrijgevestigden Zaanstad
Onze kring is op zoek naar nieuwe leden. Neem voor meer informatie contact op met: Jennette Meure via jameure@live.nl

KK024 Roermond eo
Onze kwaliteitskring KK024 Roermond eo is ook op zoek naar nieuwe leden. Wij hopen dat er zich nieuwe leden melden om samen met ons kennis te delen en onderwerpen verder uit te diepen. De huidige leden zijn allemaal werkzaam in de vrije vestiging, maar wel met verschillende doelgroepen. De onderwerpen die wij behandelen zijn dus ook zeer divers! Neem contact op met Vera Graat – info@logopedieveragraat.nl

KK036 De Kempen Eersel
Deze kwaliteitskring zoekt zowel KKB-er als leden. Er kan contact op worden genomen met Maartje Lipsch – info@studiologopedie.nl

Onze kwaliteitskring Allround Haaglanden (6 bijeenkomsten per jaar, indien niet online zullen deze in Leidschendam plaatsvinden op ma/di/woe/do van 19u30 tot 21u30) heeft ruimte voor een aantal nieuwe leden die net zo gek op het vak zijn als wij. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Lisette den Elzen, lisettedenelzen@gmail.com

Onze kwaliteitskring is op zoek naar nieuwe leden. Het is een diverse kring met logopedisten uit zowel de vrije vestiging als het onderwijs. De onderwerpen die aan bod komen zijn zeer divers. Heb je belangstelling voor een kwaliteitskring in de omgeving van Zwolle? Aanmelden kan via Larissa Harder – larissa@logopediepraktijkreede.nl.

KK030 vrijgevestigden Dordrecht en omstreken zoekt nieuwe leden. Wij hebben de laatste bijeenkomst de identiteit van onze kring besproken: Wij respecteren elkaar als bevlogen, enthousiaste  en kundige logopedisten. We staan samen sterker en hebben een schat aan (levens)ervaring en expertise. Dit komt terug tijdens de vergaderingen die zes keer per jaar plaatsvinden. Naast de inhoudelijke avonden is er een keer per jaar een sociale activiteit. Onze kring bestaat uit minimaal 10 en maximaal 13 leden, waardoor er mogelijkheid is voor groei en vernieuwing in de groep. De geaccrediteerde kring vrijgevestigde logopedisten werkt aan de hand van wisselende methodieken waarbij diverse thema’s, die in de meeste praktijken voorkomen, uitgediept worden. Wij werken volgens de richtlijnen van de NVLF die opgesteld zijn voor een kwaliteitskring. Belangrijke waarden die wij bij de kring terugzien, zijn: kunnen sparren met collega’s die gelijke kwaliteiten, passende expertise en prettige persoonlijkheid hebben. Iedereen pakt zijn eigen verantwoordelijkheid en er wordt rekening gehouden met elkaar daar waar nodig met een gevoel van veiligheid. Meer informatie: lia@logopediepraktijklian.nl

Kwaliteitskring NeuroLogo zoekt leden! Wij zijn een kring in Den Haag bestaande uit logopedisten die in diverse settings werken met cliënten met neurologische aandoeningen. De bijeenkomsten zijn wisselend fysiek en online. Wil je een keer deelnemen om te kijken of onze kring iets voor jou is? Neem dan contact op met Victoria Hamming: vhamming@wzh.nl.

Kring 33 LIO in Den Haag zoekt nieuwe leden. Zij bestaan nu uit 8 leden en kunnen/willen nieuwe leden met open armen ontvangen. Neem contact op met Elvira Waij via: waijlogo@online.nl

Kring KK229 Stippent zoekt nieuwe leden. Neem contact op met Kirsten Bremen via: kirstenbremen@hotmail.com

Houd deze pagina én onze nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe oproepen.
Wil jij een oproep plaatsen in de nieuwsbrief? Dan kun je mailen naar communicatie@nvlf.nl ovv Oproep Kwaliteitskring