Lees verder

Ingrid Herreman en Wanda Heylen, de auteurs van ‘TAALMAATJES’, stellen hun practice based begeleidingsprogramma voor ouders van kleuters met spraak- en taalproblemen voor.

Ze verduidelijken hoe men de vier sessies achtereenvolgens of los kan inzetten bij individuele of groepsbegeleiding in diverse logopedische settings in Vlaanderen en Nederland, o.a. privépraktijken/vrijgevestigden, BO/speciaal onderwijs, centra, thuisbegeleidingsdiensten.

Ze geven graag hun ervaring en enthousiasme voor ouderbegeleiding door. Meer info over de samenstelling van het pakket vindt u hier.

Wanneer
30/08/2021
Uur
19:30 tot 21:30
Prijs
€ 32,00 – € 28,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum
30/08/2021

Door wie?

Ingrid Herreman en Wanda Heylen
CAR ’t VLOT, Beveren
Logopedisten, Hanentherapeuten, auteurs van ‘Taalmaatjes’
Ruime ervaring in het begeleiden van kleuters en hun context.

Ingrid gaf al vele studiedagen rond fonologie: Hodson & Paden en Metaphon. Wanda werkte mee aan het symposium Ouderbegeleiding en gaf al meerdere studiedagen rond ouderbegeleiding en het inzetten van voorlezen bij taalproblemen.

Voor wie?

Webinar voor logopedisten uit verschillende settings, werkzaam met kleuters en hun context

Over wie?

3 – 6 jaar
Praktisch

ZOOM

Via het platform Zoom kunt u deze webinar volgen. U krijgt een e-mail met een link naar de webinar op 30/08 en wat praktische informatie.

Kreeg u op 30/08 voor 14.00 u nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met Kim Van Daele via kim.van.daele@sig-net.be