Lees verder

Krijg jij als logopediste ook steeds vaker een kind met autisme op therapie? Dan weet je dat deze kinderen en jongeren vaak een andere aanpak vragen dan je gewoon bent. Huis Helder biedt een e-learning pakket aan dat is samengesteld voor logopedisten en biedt je tips en tricks om cliënten met autisme vanaf het begin een efficiënte begeleiding te bieden. Het pakket verruimt je kennis, vergroot je bestand aan ideeën en geeft je praktische handvaten om meteen mee aan de slag te gaan. De meeste principes en handvaten die worden meegegeven zijn inzetbaar bij kleuters, kinderen en adolescenten met autisme, licht verstandelijk beperkt en normaal begaafd. 

Het voordeel van het pakket is dat je het volgt wanneer jij het wil. Maandelijks is er een live online moment met de docent waar je terecht kan met vragen of bedenkingen. In het pakket zijn twee deelnames aan zo’n live moment inbegrepen. Het is een e-learning pakket dat bestaat uit meer dan 6 uur videomateriaal, artikels, voorbeelden, oefeningen, een podcast en live online momenten op verschillende dagen en tijdstippen. Zo kan je het perfect inplannen in je eigen agenda.

De docente is Veerle Vantorre van Huis Helder. Als licentiate in de logopedie met jarenlange ervaring met mensen met autisme, is ze de aangewezen persoon om je op weg te helpen. Ze geeft al vele jaren opleiding over deze doelgroep en heeft een eigen praktijk waarin ze mensen met autisme begeleidt. Deze ervaring resulteert in een erg praktische cursus met doorleefde tips voor de logopedist die kleuters, kinderen of jongeren met autisme wil ondersteunen.

Type: Online – Zelfstudie

Duur: 6 uur

Kosten: €320,00

Kijk voor meer informatie op onze site