Lees verder

De KKB Kennisdag bestaat in 2021 uit vier kortere online bijeenkomsten, verspreid over het hele jaar.
Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de volgende data:

Waarom vier bijeenkomsten?
In het najaar van 2020 heeft de NVLF de KKB’ers twee keer gevraagd naar hun voorkeuren voor de KKB Kennisdag 2021. Bij de eerste peiling gaf een ruime meerderheid aan de voorkeur te geven aan een online variant. Bij de tweede peiling liet twee derde van de 152 KKB’ers die hebben gereageerd weten liever meerdere korte bijeenkomsten  te volgen dan één volledige dag op zaterdag 6 februari.

Het NVLF-bestuur heeft daarom besloten dat de KKB Kennisdag 2021 wordt verdeeld over vier kortere online bijeenkomsten verspreid over het hele jaar. Naast het feit dat de voorkeur van veel KKB’ers bij meerdere bijeenkomsten lag, ziet het bestuur ook een voordeel in het hebben van meerdere contactmomenten door het jaar heen en de mogelijkheid het programma aan te passen naar aanleiding van de actualiteit en/of de behoefte  van KKB’ers.

Programma
Het programma ziet er tijdens deze bijeenkomsten als volgt uit:

9.30 uur               Welkom
9.40 uur               Keynote
10.30 uur             Korte pauze
10.45 uur             Workshopronde
12.00 uur             Afsluiting en netwerkmoment (tot 12.30 uur)

Terugkijken
Kun je op een van deze data niet? Of zou je meer dan √©√©n workshop willen volgen? Dat is geen probleem. Je kunt alle sessies die je niet rechtstreeks kunt volgen tot een maand na de ¬īlive uitzending‚Äô terugkijken.
Je hoeft je niet aan te melden voor de workshops die je op een later moment wilt terugkijken. In de week na de bijeenkomst van 6 februari ontvang je meer informatie over het terugkijken.

Kosten en algemene voorwaarden
Aan deelname aan de KKB Kennisdag zijn geen kosten verbonden.  Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing, aanmelding betekent dat je hiermee akkoord gaat.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd.

Meer informatie en aanmelden
Klik hier voor meer informatie over het programma van de bijeenkomst op zaterdag 6 februari en/of om je aan te melden voor deze eerste bijeenkomst.
Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je in de week van 1 februari alle praktische informatie én de Zoom-link van de bijeenkomst.