Log in
Is 2019 voor jou het herregistratiejaar? Het zoeken naar cursussen kan lastig en tijdrovend zijn. Met het ontzorgplan neemt Pro Education deze taak voor jou op zich. Hiermee helpen zij jou interessante cursussen te kiezen, waarmee jij jezelf blijft ontwikkelen én je punten voor het jaar behaald.
Redactie

Hoe helpt Pro Education?

Het ontzorgplan is een plan op maat. Dus: voor elke logopedist een ander plan. Het werkt zo: geef aan hoeveel punten je voor 2019 nog moet halen en waar jouw interesses liggen. Op basis daarvan maakt Pro Education een voorstel met cursussen die het beste bij jou passen en waarmee jij genoeg punten behaald, op tijd voor de herregistratie.

Gratis Online Academy

Voor elke cursus die je afneemt uit het ontzorgplan, geeft Pro Education bovendien 3 maanden gratis toegang tot Online Academy. Hier zijn meer dan 190 trainingen te vinden waarmee je aan jouw algemene vaardigheden kunt werken. En dat overal en op elk gewenst moment, bijvoorbeeld even tussen twee cliëntenafspraken in. De trainingen van Online Academy kosten slechts 10 minuten per dag. Zo blijf je op een leuke manier leren!

Hier kan je het ontzorgplan aanvragen.

Dit artikel is geschreven