Log in
Veel zorgorganisaties kunnen op dit moment extra hulp gebruiken. Om beschikbare zorgverleners snel en op basis van hun competenties te koppelen aan deze zorgorganisaties, is de Zorgcompetentiebank opgezet.

De Zorgcompetentiebank zorgt voor een optimale en snelle match gebaseerd op competenties. Doordat het platform volledig geautomatiseerd is, kan vraag en aanbod snel met elkaar worden gematcht. En door de focus op competenties – zoals triage of bloed prikken – kan er veel meer maatwerk plaatsvinden in het koppelen aan de zorgorganisaties.

Oproep: meld je aan
Op dit moment komen de meeste hulpvragen van de klinieken, gevolgd door de huisartsenzorg en de ouderenzorg. Mocht jij als zorgverlener jouw hulp willen aanbieden, dan vind je hier meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden. Of bekijk dit YouTube-filmpje.

De eerste matches zijn inmiddels tot stand gebracht en zorgverleners zijn aan de slag. Vincent de Schepper, medeoprichter van de Zorgcompetentiebank, roept zorgorganisaties in nood én zorgverleners die willen helpen,