Lees verder

Van Friesland tot Limburg en van Noord-Holland tot Noord-Brabant: wij willen met jou in gesprek over de actuele thema’s rondom logopedie! Dat doen we dit jaar tijdens de Zomertoer ‘Logopedie Binnenstebuiten’. Het doel van de toer is om kennis en ervaringen te delen en aan jullie netwerk te bouwen. Daar leren jullie van én wij halen op wat er speelt binnen het werkveld en welke behoeften er zijn! Van buiten naar binnen én van binnen naar buiten dus! Lees hier meer over de thema’s.
 
Hoe we dat doen?
De Zomertoer Logopedie 2023 vindt dit jaar volledig online plaats. Daarvoor hebben we de avonden op 15, 23 en 24 mei gereserveerd (23 mei is inmiddels vol) voor de verschillende regio’s. Het belooft een zeer interessante samenstelling te worden met de deelnemers, waaronder studenten, docenten logopedie, logopedisten uit eerstelijnspraktijken, zorginstellingen en onderwijs.
 
Creatief aan de slag
De thema’s die we met jullie willen bespreken zijn: Leven Lang Ontwikkelen, Scholierencampagne, Stagiaires als werknemers, Toekomst van de Logopedie, Innovatie in de logopedie, Samenwerken in de regio, Positionering van de beroepsvereniging voor de toekomst en Evidenced Based Practice. Dat doen we op een interactieve manier. We zien elkaar online aan een digitale World Café tafel. De sessie wordt begeleid door innovatiebureau STORMPUNT.
 
Schrijf je snel in!
Kun je niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn of is er geen plaats meer beschikbaar? Geen probleem. Aan het eind van de drie bijeenkomsten worden de belangrijkste uitkomsten samengevat en gedeeld in de nieuwsbrief. In het najaar van 2023 zullen we tijdens een online de uitkomsten terugkoppelen en vervolgacties aangeven.

15 mei 2023       Noord-Holland en Utrecht
(Pro Education Amsterdam, Hogeschool Utrecht)
Meld je aan

Bijeenkomst op 23 mei zit vol
23 mei 2023      Zuid-Holland (en Zeeland), Flevoland en Overijssel
(Hogeschool Rotterdam, Windesheim (Almere en Zwolle)

24 mei 2023       Groningen (en Friesland en Drenthe) en Limburg
(Hanzehogeschool Groningen en Zuyd hogeschool Heerlen)
Meld je aan