Log in
Het is nog ver weg, maar blokkeer 8 november 2019 alvast in je agenda voor het NVLF-Jaarcongres. Net als vorig jaar vindt de bijeenkomst plaats in Nieuwegein, gemakkelijk bereikbaar via openbaar vervoer en met de auto.
Redactie

Ook dit jaar organiseren wij weer voor jou en je vakgenoten het NVLF Jaarcongres. Ontmoet elkaar, wissel kennis en ervaringen uit en krijg inzicht in trends en ontwikkelingen in het logopedisch werkveld. We werken aan een uitdagend programma dat bijdraagt aan deskundigheid en inzicht biedt in trends en actualiteiten uit de dynamische wereld van de gezondheidszorg en het onderwijs. Naast logopedisten richt het congres zich ook op externe doelgroepen zoals zorgverzekeraars, politiek, andere paramedici en de pers. Op het ‘beursplein’ worden verschillende materialen uit het werkveld gepresenteerd.

Het thema van het congres dit jaar is Samen vooruit! Logopedie staat onder druk; ten gevolge van hoge werkdruk, tegenvallende tarieven en veel administratieve lasten is er een negatieve beeldvorming ontstaan over het vak en de beroepsgroep. Met het thema willen we actiegericht met alle betrokken partijen de toekomst tegemoet, met als doel de knelpunten om te zetten in oplossingen, de aantrekkelijkheid van het vakgebied overeind te houden en te werken