Lees verder

Er zijn twee plekken beschikbaar voor logopedisten die zich willen ontwikkelen in wetenschappelijk onderzoek!

Zoek je een nieuwe uitdaging? Wil jij graag bijdragen aan de kwaliteit van logopedische zorg en je zelf ontwikkelen tot zelfstandig onderzoeker? Hier is je kans: een landelijk project met logopedist-onderzoekers, logopedisten en personen met stem-, spraak-, taal en gehoorstoornissen.

Als onderzoeker in opleiding (OiO) voer je een promotieonderzoek uit in de logopediewetenschap. De werkzaamheden voor deze projectaanstelling betreffen het uitvoeren van het project COPE (Communication Optimization by Participation Experiences). COPE is gefinancierd vanuit het ZonMw programma Kwaliteit van Paramedische Zorg, specifiek gericht op het beantwoorden van vragen in de kennisagenda Logopedie. Het onderzoek is deel van het PROM project, lees daar hier meer over.

Het project bestaat uit twee deelprojecten voor twee promovendi (elk 0,8 fte):

Project 1. Ontwikkeling en validering van een communicatieve participatie itembank voor kinderen en adolescenten met stem-, spraak-, taal-, en gehoorproblemen. Het communicatievriendelijk maken van deze itembank. Lees meer.

Project 2. Het ontwikkelen, toepassen en testen van een methodiek voor gebruik van deze communicatieve participatie itembank in de logopedische praktijk. Het communicatievriendelijk maken van deze toepassing. Lees meer.