Lees verder

Dit bericht is niet meer van toepassing. De subsidieronde is inmiddels gesloten vanwege het maximaal aantal deelnemers.

—————-

Vanaf nu is de voucherregeling van het ministerie van VWS van kracht om de digivaardigheid van medewerkers van zorgorganisaties te vergroten. Met deze vouchers kunnen zorgaanbieders medewerkers laten opleiden tot digicoach, aangeboden door Q-Acadamie.

Waarom deze voucherregeling?

Digitale vaardigheden zijn nodig om de zorg slimmer en innovatiever in te kunnen richten en zo te kunnen bijdragen aan kwaliteit van leven, zorg én de organiseerbaarheid van de zorg. Denk aan het kunnen werken met computerprogramma’s voor de dagelijkse werkzaamheden, zoals Microsoft Office en het EPD/ECD, tot aan slimme zorgoplossingen zoals beeldschermzorg en smartglasses. De digicoach staat aan het begin van deze digitale transformatie. De digicoach is een zorgprofessional die niet alleen zelf verstand heeft van digitale middelen, maar ook de vaardigheden bezit om zijn/haar collega’s te coachen en ondersteunen in het vergroten van de digitale vaardigheden.

Bekijk hier het opleidingsprogramma.

Zo vraag je een voucher aan 

Informatie over het aanvragen van de voucher en de randvoorwaarden vind je in de subsidieoproep van ZonMw.
De aanvraagperiode loopt tot 14 januari 2021 (14.00 uur). Er is een limiet aan de subsidieronde en toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de aanvragen die voldoen aan de gestelde voorwaarden: wees er dus snel bij!

Meer weten over de voucherregeling? Neem dan contact met Q-Academie op.