Lees verder

Goed werkgeverschap is de basis voor een sterke eerste lijn logopedie.

De werkgeversvereniging logopedie (WVL) wil aan de slag! Daar hebben we jou bij nodig! Na veel voorbereidend werk zijn wij op het punt gekomen om als WVL een platform te bieden aan werkgevers in de eerstelijnszorg. Daarom zijn wij op zoek naar collega’s die met ons willen brainstormen over wat jij als collega-werkgever toegevoegde waarde van de WVL zou vinden.

Onze missie is werkgevers ondersteunen in hun streven goed werkgeverschap uit te dragen, een vraagbaak zijn voor werkgevers en een platform bieden aan werkgevers onderling, een klankbord zijn voor allerlei praktische vragen.

Tijdens de sessie stellen we ons natuurlijk eerst voor. Daarna willen we brainstormen over: wat houdt goed werkgeverschap voor jou in, wat zou de WVL voor jou kunnen betekenen, hoe kunnen we elkaar steunen voor een goed werkklimaat in de eerstelijnszorg en op welke manier zou je het prettig vinden dat informatie tot je komt?

Na de brainstormsessie kan de WVL dankzij de input zichzelf verder vorm geven.

Wanneer?

Maandag 14 februari 2022

Tijd: 20.00-21.00 uur (inloggen kan vanaf 19.45 uur)

Via ZOOM

Neem ook deel aan de brainstormsessie, je bent zeer welkom! Meld je aan door een mail te sturen naar  info@werkgeverslogopedie.nl