Lees verder
Op vrijdag 18 oktober is het Wereld TOS Dag. Het thema is dit jaar ‘Houd het helder’. Wil je ook aandacht besteden aan TOS?  Lees hier wat je kunt doen.
Redactie

Houd het helder

We communiceren de hele dag met elkaar. Pratend, gebarend, via mail, WhatsApp, telefoon, Skype, Facetime, Facebook, Messenger, twitter, Instagram… Daar gaat nog wel eens iets mis. Hoe houden we het helder? Daarom is dit jaar het thema ‘Houd het helder’. Dat is voor iedereen belangrijk en zeker voor de 266.000 kinderen en jongeren met een taalontwikkelingsstoornis.

Wil je aandacht besteden aan Wereld TOS Dag?

Op deze website vind je posters, filmpjes en ander beeldmateriaal dat je kunt printen of delen via sociale media.

Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd op of rond Wereld TOS Dag, zoals een TOS Ontbijt, een webinar voor werkzoekenden met TOS, een masterclass TOS voor onderwijsprofessionals en de presentatie van het boek Hoofd vol TOS. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten. Wil je een activiteit aanmelden? Dat kan hier.

Over Wereld TOS Dag
De Wereld TOS dag is een initiatief van Yvonne van der Duin van samenTrOtS.nl en Eric Verschoor van TosKompas.nl. Eric en Yvonne zijn allebei ouder van een kind met een TOS. Met dit initiatief vragen zij extra aandacht voor iedereen met een taalontwikkelingsstoornis. Meer informatie vind je op www.wereldtosdag.nl.