Lees verder

De afgelopen weken hebben we al het een en ander gedeeld over het nieuwe Platform Logopedie, maar nu kun je het met eigen ogen bekijken, want de nieuwe nvlf.nl en logopedie.nl staan online!

 

In dit filmpje geven we je een korte rondleiding

 

Account activeren
Om toegang te krijgen tot het besloten ledenplein dien je eerst je account te activeren.

1. Ga hiervoor naar www.nvlf.nl/account-aanmaken
2. Vul daar het emailadres in waarmee je bekend bent bij de NVLF, dat is het mailadres waarop je de nieuwsbrief ontvangt
3. Je ontvangt een activatiemail. Klik op de link om je account te activeren
4. Maak een wachtwoord aan
5. Log in en je kunt aan de slag!

Let op: Ben je in de afgelopen maanden aangemeld als lid van de online Community Logopedie, dan hoef je geen nieuw account en wachtwoord aan te maken, in dat geval kun je het bestaande account en wachtwoord gebruiken.

Waarom je account activeren?

Dit heeft te maken met de AVG. De inlogs van de oude website konden volgens de AVG niet worden meegenomen naar de nieuwe website, daarom vragen we je je account eenmalig te activeren.
Je kunt zelf bepalen welk wachtwoord je instelt: dat kan degene zijn die je eerder al gebruikte om in te loggen op de NVLF-site, maar je kunt ook een nieuwe kiezen.

Mijn NVLF
Mijn NVLF, het gedeelte van de website waar je je gegevens kunt beheren, is op dit moment nog niet bereikbaar. We zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Niet-werkende links
De oude én nieuwe website beschikken over een enorme hoeveelheid aan informatie, die allemaal overgezet moest worden. Het kan zijn dat dat niet goed is gegaan en dat je op een niet-werkende link stuit. Stuur in dat geval een mail naar communicatie@nvlf.nl, dan zorgen wij dat je de informatie of het document zo snel mogelijk krijgt toegestuurd en dat de link wordt hersteld.

Vragen/opmerkingen?

Het nieuwe platform is nog volop in ontwikkeling, dus het kan gebeuren dat iets niet werkt zoals zou moeten. Hier gaan wij de komende tijd uiteraard  mee aan de slag en daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Dus heb je bijvoorbeeld problemen met inloggen, kom je een niet-werkende link tegen of heb je andere vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Stuur dan een mail naar communicatie@nvlf.nl.