Log in
Via onze dagelijkse updates houden we jullie op de hoogte van het laatste nieuws rondom het coronavirus, in de nieuwsbrief delen we de belangrijkste updates en ontwikkelingen van de afgelopen week.

Persconferentie 21 april
Vanavond is er om 19.00 uur weer een persconferentie van het kabinet over de coronamaatregelen. De verwachting is dat de kinderopvang en het speciaal basisonderwijs de deuren na de meivakantie weer kunnen openen en basisscholen moeten voorbereidingen treffen om het onderwijs deels te hervatten.

Dat roept bij veel van jullie natuurlijk meteen de vraag op: mag ik dan ook weer starten met de logopedie behandelingen op mijn behandellocatie op school?
Of de regels voor de (para)medische zorg verruimd worden is nog niet duidelijk. De verwachting is dat de beroepsgroepen die normaal gesproken gebruik maken van beschermingsmiddelen, de zorg onder strenge voorwaarden weer mogen oppakken. Zoals we in het bericht hieronder ook melden werkt de NVLF momenteel met de overige paramedische beroepsgroepen samen aan een plan om de eerstelijnszorg weer te kunnen herstarten. Dit plan wordt aanstaande donderdag met het ministerie van VWS en het RIVM afgestemd.

Morgen (woensdag) zullen we op deze pagina laten weten wat