Log in
Via onze regelmatige updates houden we jullie op de hoogte van het laatste nieuws rondom het coronavirus, in de nieuwsbrief delen we de belangrijkste updates en ontwikkelingen van de afgelopen week.

Vragen over de Continuïteitsbijdrage
We hebben de afgelopen dagen veel vragen gekregen over het aanvragen van de Continuïteitsbijdrage (CB). We snappen dat de CB veel vragen oproept. De NVLF heeft zelf ook de nodige vragen, denk bijvoorbeeld over de uitwerking van de inhaalzorg. Deze vragen worden in samenwerking met PPN besproken met Zorgverzekeraars Nederland.

Het nadeel is dat de Continuïteitsbijdrage een generieke regeling is voor alle zorgaanbieders. Maatwerk is helaas mondjesmaat mogelijk. Al strijdt de NVLF wel voor meer maatwerk omdat elke praktijksituatie uniek is.

We bekijken de mogelijkheden om de leden bij het aanvragen van de bijdrage te ondersteunen. Bijvoorbeeld door het organiseren van een webinar. We houden jullie hiervan op de hoogte via de website en de nieuwsbrief van de NVLF.

Houd daarnaast ook de website van Zorgverzekeraars Nederland regelmatig in de gaten. Op deze site worden regelmatig veel