Lees verder

Op maandagavond 5 september organiseert de NVLF een webinar over het herziene consensusdocument fiberoptische endoscopische evaluatie van het slikken door logopedisten. Tussen 19.00 en 20.30 uur nemen Hanneke Kalf (voorzitter werkgroep) en de overige leden van de werkgroep je mee door het document en staan zij klaar om live jullie vragen te beantwoorden.

Accreditatie is goedgekeurd voor 1,5 punt.

Waarom een herziene versie:
De eerste versie van het consensusdocument FEES is in de zomer van 2020 verspreid onder leden van de NVLF. Na een pilot van een jaar is het consensusdocument geëvalueerd door de werkgroep. Opgedane ervaringen vanuit het werkveld waren volgens de werkgroep aanleiding om een aantal onderdelen aan te passen of te verduidelijken. Tijdens dit webinar wordt het herziene consensusdocument FEES gepresenteerd.
Nieuwsgierig? Je kunt het consensusdocument hier downloaden.

Ook toegankelijk voor niet-leden:
Vanwege het onderwerp en de inhoud van dit webinar is besloten de opname van dit webinar ook toegankelijk te maken voor niet leden. Zij kunnen tegen betaling vanaf 13 september de opname terugkijken. Ook zij ontvangen geaccrediteerde punten.

TERUGKIJKEN

Download hier de presentatie

Terugkijken Leden:
ben je lid, dan kun je hier het webinar terugkijken.

Terugkijken Niet-leden:
Niet-leden kunnen tegen een vergoeding (€15,00) het webinar terugkijken via deze link.

Ben je nog niet lid van de NVLF?

Klik hier om lid te worden, zodat je direct kunt profiteren van onze ledenvoordelen. Je volgt dit webinar en onze andere webinars dan live en gratis.