Lees verder

Hoe word en blijf jij digitaal fit? En waarom is het zo belangrijk om digitaal fit te blijven? Kennissite Digivaardig in de Zorg organiseert op 12 oktober van 15:00 tot 16:00 een webinar over digitale fitheid. 

Digitale fitheid is de grootste uitdaging voor professionals van deze tijd. We lopen het risico te verzuipen in enorme hoeveelheden informatie waardoor computers ons alleen maar tijd kosten terwijl ze ook veel tijd kunnen opleveren. Digitale fitheid bestaat uit digitaal bewustzijn, digitale hygiëne, digitale vaardigheden, persoonlijk kennismanagement en persoonlijke groei met behulp van technologie. Met digitale fitheid is enorm veel werkplezier, tijd en slagkracht te winnen! Wat jij nodig hebt om fit te blijven, hangt af van van het soort werk dat je doet. 

Martijn Aslander is al meer dan 10 jaar een van de meest ervaren sprekers op het gebied van de netwerk- en informatiesamenleving. Zijn boeken Easycratie en Nooit Af gelden als een standaardwerk voor menig bestuurder. Als StandUp Filosoof onderzoekt en verwoordt hij elke dag opnieuw mogelijkheden om problemen te tackelen en kansen te verzilveren. Met zijn nieuwste thema, Digitale Fitheid, pioniert hij wederom in de voorhoede van de toekomst van werk. 

Klik hier om je aan te melden

Ook interessant 
Op 29 november organiseert Digivaardig in de zorg de 9e werkconferentie Digivaardig in de zorg. Meer informatie volgt binnenkort op https://www.digivaardigindezorg.nl/.  

Ambities: eHealth en vermindering administratieve lasten 
Deze webinar sluit goed aan bij de ambitie van de NVLF die erop is gericht dat logopedische zorg in 2027 hybride is ingericht (lees hier meer over deze ambitie). Daarnaast kan het verbeteren van digitale vaardigheid ook bijdragen aan het verminderen van administratieve lasten, een andere ambitie (lees meer)