Lees verder

Dagelijks komen bij het bureau van de NVLF tientallen vragen binnen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Regelmatig beantwoorden we een veel gestelde vraag op de website en in de nieuwsbrief.

Vraag van de week: ik moet twee keer inloggen op www.nvlf.nl; hoe zit dat?

 

Antwoord:
De nieuwe NVLF website is al enige tijd in de lucht, maar toch komen er nog frequent vragen binnen over het inloggen op ons afgesloten ledenplein én het inloggen op Mijn NVLF.
Dit willen we graag ophelderen.

Inloggen op www.nvlf.nl
Het nieuwe portaal is via het ledenplein te bereiken.
Om toegang te krijgen tot het besloten ledenplein dien je eerst een account aan te maken via
www.nvlf.nl/account-aanmaken.

Vervolgens doorloop je de volgende stappen:
1. Vul daar het e-mailadres in waarmee je bekend bent bij de NVLF
2. Je ontvangt een activatiemail. Klik op de link om je account te activeren
3. Maak een wachtwoord aan
4. Log in en je kunt aan de slag!

Inloggen op Mijn NVLF
Het ‘Mijn NVLF’-Portaal biedt online toegang tot jouw persoons- en werkgegevens in de ledenadministratie van de NVLF. Via dit portaal krijg je online inzicht, en kun je direct wijzigingen doorgeven. Je kunt jouw formulieren, bijeenkomsten en werkgroepen beheren. Daarnaast kun je certificaten downloaden en je aanmelden voor de Verwijsgids Kanker.

LET OP: Het ‘Mijn NVLF’-Portaal maakt gebruik van een ander inlogsysteem. Het is een gedeelte van de oude website, gelinkt aan het ledensysteem en is ingebouwd op de nieuwe website.
Je kunt dus niet dezelfde inloggegevens gebruiken. Je e-mailadres is wél hetzelfde. Je kunt hiervoor (als je al lid was) je oude gegevens invoeren.
In het geval dat je je wachtwoord voor het portaal kwijt bent, kun je op het portaal via de optie ‘Wachtwoord vergeten’ een nieuwe opvragen.