Log in
Logopedie gaat verder. Onder die titel organiseert de NVLF op vrijdag 26 november het online Jaarcongres 2021. Met toespraken, workshops, lezingen, de verkiezing van de Innovatieprijs, de uitreiking van de Branco van Dantzig Onderscheiding, online exposanten en allerlei mogelijkheden voor netwerken en ontmoeting.

Logopedie is een breed vakgebied, met tal van inspirerende nieuwe ontwikkelingen – ook in deze lastige tijden. We innoveren met e-health én met face-to-face behandelingen. We werken samen met andere disciplines vanuit de kracht van onze professie. We profileren ons als ambitieuze professionals, met op de achtergrond de NVLF als stevige beroepsorganisatie. Al deze thema’s komen terug in het programma van het online NVLF Jaarcongres 2021, samengevat in drie woorden: Logopedie gaat verder. Doe mee!

Net als vorig jaar wordt het congres volledig online aangeboden. Je kunt interactief deelnemen, ongeacht waar je bent – een laptop of computer met internet is voldoende. Je krijgt accreditatiepunten voor je deelname. Reserveer dus alvast de datum in je agenda!

  • Logopedie gaat verder – Online NVLF Jaarcongres
  • Vrijdag 26 november 2021
  • Online, thuis of op het werk
  • Aanmelden kan vanaf begin september