Log in
Sinds 1 juli 2020 is er een nieuwe set kwaliteitscriteria 2020-2025. De nieuwe set kwaliteitscriteria kent veel voordelen voor geregistreerden. Om ervoor te zorgen dat geregistreerden al eerder kunnen profiteren van deze voordelen, krijgen zij de mogelijkheid om alvast de activiteiten van deze nieuwe set van toepassing te laten zijn. Dit noemt het KP de voorsorteervariant.

Het KP vraagt alle bij KP geregistreerde paramedici een keuze te maken: of je kiest voor de voorsorteervariant of je kiest ervoor om niet van de voordelen gebruik te maken. Je maakt de keuze door in Mijn KP op de zogenaamde ‘groene knop’ te drukken Hieronder lees je meer informatie over de voorsorteervariant en of deze voor jou van toepassing is.

Wat zijn de voordelen van de voorsorteervariant?

Meer punten

  • Verdubbeling aantal punten voor stagebegeleiding;
  • Verdubbeling aantal punten voor ontwikkelen van scholing;
  • Meer punten voor deelname aan een ‘journal club’;
  • Een hoger maximum aantal punten voor de activiteit ‘profileren beroepsgroep’;
  • Punten voor ‘deelname aan kennisnetwerken’: Afgelopen jaren hebben paramedici veelvuldig gevraagd of het ontvangen van punten voor deelname aan kennisnetwerken als bijvoorbeeld

Parkinsonnet makkelijker gemaakt kon worden. Hiervoor is de nieuwe activiteit ‘deelname aan kennisnetwerken’ toegevoegd.

&