Log in
Eind juni kwam de studentenraad voor de laatste keer in dit studiejaar online bij elkaar. Er werd onder andere gesproken over de Community Logopedie, Instagram, de podcast van de NVLF en de werving van nieuwe studentleden. Lees hier het verslag.

Community Logopedie

Een aantal leden van de studentenraad heeft dit voorjaar de Community Logopedie intensief getest. De studenten zien de meerwaarde van de Community, maar liep ook tegen de nodige zaken aan. De NVLF heeft veel aan hun feedback gehad.

Webinar

Eind mei werd de webinar ‘Aan de slag als logopedist; waar moet je op letten?’ voor vierdejaarsstudenten gegeven. De NVLF kijkt hier positief op terug. Een aantal leden van de studentenraad heeft de webinar gevolgd en gaf tijdens deze bijeenkomst een aantal tips voor een eventueel vervolg. Zo lieten zij weten over welke onderwerpen zij (meer) informatie hadden willen krijgen en dat het handig zou zijn als de webinar het hele jaar door beschikbaar zou zijn, omdat het hele jaar door studenten afstuderen en de arbeidsmarkt betreden.

Instagram

De NVLF is actief op Facebook, Twitter en LinkedIn, maar nog niet op Instagram. Omdat dit het medium is