Log in
Op donderdag 10 maart vond het eerste online spreekuur van de NVLF van dit jaar plaats. Onderwerp van gesprek was deze keer logopedie in de verstandelijke gehandicaptenzorg. De online bijeenkomst telde de meeste deelnemers tot nu toe; 24 logopedisten en twee medewerkers van het bureau van de NVLF.

Kim Sanders (logopedist en lid van de commissie Vakinhoud), Ellen Groenesteijn (logopedist en lid van de commissie SEB) Ruth Dalemans (bestuurslid ) Marliek Schulte (beleidsadviseur ) Charlotte Piers ( communicatieadviseur) waren namens de NVLF aanwezig en beantwoordden vragen van de overige deelnemers.

Vacatures

Een belangrijk punt op de agenda waren de vacatures logopedie in de VG-sector en het gebrek aan reacties. Waar eerder nog wel enkele reacties op een vacature binnenkwamen, komt er steeds vaker geen enkele reactie.

Marliek Schulte laat weten dit signaal de laatste tijd inderdaad steeds meer te horen. Er worden verschillende acties ondernomen die ervoor zouden moeten zorgen dat onder andere meer scholieren voor de opleiding logopedie kiezen. Zo volgt later dit jaar bijvoorbeeld een grote online campagne in samenwerking met het